פורסם 2006 ביולי 2819 שנים שלום בזמן האחרון המחשב שלי נתקע כל פעם במצב אחר...לפעמיים המסך נהיה שחור והוא רושם לי sync out of rangeלפעמיים הוא סתם נהיה שחור בלי כלום...ולפעמיים הוא נתקע אבל לא נהיה שחור נגיד אני באיזה אתר אז רואים את האתר אבל המחשב לא מגיב לכלום כמו סתם תמונהמישהו יודע איפה יכולה להיות הבעיה?
פורסם 2006 ביולי 2819 שנים סטיקי זה נושאים שקבוע מופיעם בראש הפורום שהם נמצאים בו. הם מסומנים בנעץ קטן ליד השם שלהם. זה הסטיקי של הפורום הזה.
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים מחבר קראתי בסטיקי את המדריך לגבי החום ושמתי 4 מאווררים כמו שרשום שם...ועדיין הרכיבים ממש חמים אבל לא כולם קר הרד דיסק אחד והמעבד מתחממים לפי התוכנה speed fan שהורדתי כאן באתר והארד דיסק השני והלוח אם בכלל לא חמים גם לפי התוכנה רואים שהמתכים שהספק שלי נותן הם פחות ממה שצריך...נגיד איפה שצריך להיות 3.3 וולט אז אצלי זה 2.9 יש מצב שזה גורם לחימום של הרכיבים?
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים מחבר כן אני מתכוון להחליף אבל אני רוצה לדעת אם זה מה שיפתור את בעיית ההתחממות או שצריך לעשות עוד משהו..?כי רק אחד מההרד דיסקים מתחמם ודווקא לא זה שהווינדוס עליו והמעבד במנוחה הוא בין 45-47
פורסם 2006 ביולי 3019 שנים מחבר ההרד דיסק הוא 60-62 וההרד דיסק השני הוא 35-39 למה רק אחד מתחמם והוא יחסית חדש אז אין לו בעיות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.