פורסם 2006 ביולי 3019 שנים לא ממש נראה לי שאנשים מבינים פה בקירור, קרח יבש בצורתו המלאה יכול להחזיק יציב על 75 מעלות צלזיוס מתחת ל0! אין הרבה יחידות SingleStage שיכולות לתפקד כך, ולפי מה שהוא אומר (ובעיקר בגלל שאלה שהוא שאל בנושא אחר) הוא לא מתכנן משהו מעבר! אז די לדחוף "קירור גז" כל תגובה כי במקס' התוצאות יהיו נמוכות יותר.ובאמת תוצאות מאוד נחמדות (חכו זה רק עולה), כרגע אני לא בטוח 100% שמדובר ב"באג" או כל דבר אחר... אני מחכה לתשובה לדוא"ל ששלחתי לIntel.
פורסם 2006 ביולי 3019 שנים כמו שנאמר קרח יבש עוקף קירור גז(שלב אחד)הוא יכול להגיע למינוס 80 מעלות החיסרון היחידי הוא שאי אפשר לעבוד איתו ברצף(הוא מתאדה).
פורסם 2006 ביולי 3019 שנים כמו שנאמר קרח יבש עוקף קירור גז(שלב אחד)הוא יכול להגיע למינוס 80 מעלות החיסרון היחידי הוא שאי אפשר לעבוד איתו ברצף(הוא מתאדה).תאמין לי שבטיפול הנכון אפשר לעכב את תהליך ההתאדות! ובכלל תמיד חשוב לעבוד עם כמויות, כך אפשר לעבוד שעות בלי דאגה. 8)
פורסם 2006 ביולי 3019 שנים אני חושב שקירור גז מספיק -80 תפסיקו לרדת במעלות בסוף החלקים יקפאו חח מה רע בקירור גז או אפילו קירור גז חזק על הקירור קרח יבש
פורסם 2006 ביולי 3019 שנים אני חושב שקירור גז מספיק -80 תפסיקו לרדת במעלות בסוף החלקים יקפאו חח מה רע בקירור גז או אפילו קירור גז חזק על הקירור קרח יבש אבל ככל שיורדים במעלות ככה אפשר להגיע באוברקלוק יותר גבוה...אמרו לי פעם שזה מוריד התנגדות מהמעבד...או משהו כזה ???
פורסם 2006 ביולי 3019 שנים אני אוהב את הDI כי אני מרגיש שיש לי יותר שליטה על כל תהליך הקירור, כשיש צורך בקירור רציני יותר (לא משהו שקורה כל יום) אני פונה אל LN2 שטיפה פחות יציב.
פורסם 2006 ביולי 3019 שנים רק מאיפה אפשר להשיג חנקן נוזלי השאלה של מליון הדולר בארץ אי אפשר להשיג אם אין לך קשרים :\
פורסם 2006 ביולי 3019 שנים רק מאיפה אפשר להשיג חנקן נוזלי השאלה של מליון הדולר בארץ אי אפשר להשיג אם אין לך קשרים :\למען האמת הדרך הקלה ביותר להשיג (בצורה חוקית) היא דרך מעבדות מחקר, שמיצרים את המלאי של עצמם למטרות מחקר.ממעבדות קוסמטיקה ועד פיתוח כימיקלים.
פורסם 2006 ביולי 3019 שנים אממ והמתקן שבניתי לקרח יבש עם דפנות עבות מנחושת גליל כזה עם אטימול והכול מתאים גם לחנקן נוזלי נכון ?
פורסם 2006 ביולי 3019 שנים אממ והמתקן שבניתי לקרח יבש עם דפנות עבות מנחושת גליל כזה עם אטימול והכול מתאים גם לחנקן נוזלי נכון ? בנית Tube? בעקרון כל מיכל מתכתי יצוק או מרותך יעשה את העבודה, ועוד מנחושת...לחנקן נוזלי מומלץ "שקעים" בבסיס על מנת להגדיל את שטח המגע.
פורסם 2006 ביולי 3019 שנים כבר יש העתקתי סקיצות מ xs PIC PIC PIC PIC PIC PIC PIC PIC PIC PIC PIC PIC PIC PIC PIC PIC PIC PIC PIC :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.