פורסם 2006 ביולי 2719 שנים את המפרט שלי תוכלו ליראות בצד. אז ככה שילשום הבאתי ביג טייפון ואני רוצה לעשות OC אז כמה דברים: -אין לי אפשרות לOC דרך הביוס -התוכנה AI BOOSTER לא תומכת בלוח אם שלי -אני קצת אובד עצות ולכן אני כאן אז אנא עיזרו לי (סמיילי חמוד) *עשיתי אוברקלוק לפני חצי שנה עם קרור סטוק ושכחתי הכל אז עכשיו אני עושה את זה עם קירור טוב יותר ואני יעשה את זה חכם יותר בעזרתכם כמובן
פורסם 2006 ביולי 2719 שנים מחבר אני יבדוק בקשר לגאמפר בינתיים יש עוד מישהו שיכול לעזור ? אולי המלצה לתוכנה ל OC ?
פורסם 2006 ביולי 2819 שנים מחבר את המפרט שלי תוכלו ליראות בצד. אז ככה שילשום הבאתי ביג טייפון ואני רוצה לעשות OC אז כמה דברים: -אין לי אפשרות לOC דרך הביוס -התוכנה AI BOOSTER לא תומכת בלוח אם שלי -אני קצת אובד עצות ולכן אני כאן אז אנא עיזרו לי (סמיילי חמוד) *עשיתי אוברקלוק לפני חצי שנה עם קרור סטוק ושכחתי הכל אז עכשיו אני עושה את זה עם קירור טוב יותר ואני יעשה את זה חכם יותר בעזרתכם כמובן
פורסם 2006 ביולי 2819 שנים מחבר כן עם איזה תוכנה אבל אני לא זוכר איזה \:*מה אתם אומרים על ClockGen 1.0.4.7 כדי להישתמש?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.