פורסם 2006 ביולי 2619 שנים אז היום היינו אצל אליאור אני ואחי עם מלחם הזהב והשתעשנו קצת עם הלוח שלי ושל אליאור עשינו וולט מוד לזיכרון לצ'יפסט ולמעבד וגם וולט דרופ למעבד קבלו קצת תמונות של העבודה על הלוח שלי את של אליאור לא צילמתי לצערי אבל אולי הוא יסכים לתרום קצת תמונות
פורסם 2006 ביולי 2619 שנים נחמד מאוד ;D איזה קירור כרגע יש לך על המעבד? אם כבר אתה נעזר באליאור אני מניח שביקשת ממנו קירור גז.. יאללה תביא למעבד שלך בראש!
פורסם 2006 ביולי 2719 שנים מחבר תודה. (כן אני גרוע בצילום) בקשר לOC המחשב שלי כבר עשה 5 ג'יגה על EMP K2 וזה לפני המוד http://hwzone.co.il/ocdb/index.php?action=showbyuser&NAME=shaharezraבקרוב תראו תוצאות עם המוד ;D
פורסם 2006 ביולי 2719 שנים כל הקרדיט לאלי (אח של שחר) ושחר שאירגן הכל. אלי פשוט מקצוען אמיתי (זה גם המקצוע שלו ), הוא הלחים חמישה מודים (!) קשים ומזערים בזמן קצר ובלי תקלות כלל, פשוט תותח ! הלוח שלי קיבל מוד לזיכרון ותודה רבה לו על כך תמונות מאוחר יותר וכן תוצאות.
פורסם 2006 ביולי 2719 שנים פששש פצצה אחי אם בן דוד שלי היה רוצה לעזור לי בלהלחים החרייט בונה לוחות שלמים והוא לא רוצה לסכן את הלוח שלי בזה
פורסם 2006 ביולי 2719 שנים מחבר אכן המון קרדיט לאחי הכרישלאחי יש את כל הכלים הידע והניסיון כדי לעשות את העבודות האלה בצורה מקצועית ועם אופציה מלאה להחזיר את הלוח למצב המקורי כמו כן מי שמעוניין בוולט מוד יכול לפנות אלי בפרטי לקבלת עזרה בנושא
פורסם 2006 ביולי 2719 שנים כמה מתח למעבד נתן הלוח לפני המוד וכמה אחרי? אותו דבר לגבי הזיכרונות...נ.ב.אחלה מוד! עבודה מקצועית ללא ספק.
פורסם 2006 ביולי 2719 שנים מחבר מצטער סיימנו את המוד באחת בלילה והיום אני בעבודה כל היום אז עוד לא שיחקתי עם זה יותר מידיבקרוב יהיו נתונים מתחים ושאר ירקות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.