עבור לתוכן

משלוח חבילות לחיילים

Featured Replies

פורסם

תודה רבה לכל התורמים .

גם אני קיבלתי חבילה וזה מאוד משמח הרבה מעבר לתוכן החבילה אלא עצם קבלת החבילה.

את החבילה שלי קיבלתי מיוזמת בנק הפועלים.

נ.ב בקשר לויכוח הקודם ג'ובניק או קרבי

כל אחד צריך להיות כנה עם עצמו בהחלטה הזאת ללא התחשבות בטובות אישיות.

אני אישית קרבי(כרגע עדיין בהכשרה) ומאוד מאוד קשה לי ואני לא נהנה בכלל אבל אני יודע שאני עושה את הדבר הנכון. להיות ג'ובניק זה הדבר שמבחינה מסויימת הכי התאים לי בתור אחד שכל חייו אני אך ורק פסיבי מול ספרים מחשב טלויזיה וללכת לקרבי באמת הוציא אותי משגרת החיים שלי וכיום אחרי ארבעה חודשים עדיין אני לא מצליח להתרגל למערכת פעילה שכזאת אבל אני נמצא בה ועושה הכל אפילו שזה לא נוח לי. מי שלא יכול מבחינתו בשום אופן ללכת למערכת קרבית,מסיבה רפואית או הסתגלותית, נתונה לדעתי הרשות בידו ללכת לג'ובניק אבל מי שעושה הנחות לעצמו ומחפש להנות על חשבון אחרים לדעתי זה לא בסדר בכלל.

פורסם

:xyxthumbs:

תודה רבה על החבילות, זה באמת נותן הרגשה טובה!

אמנם קיבלנו אותם רק ביציאה, אבל זה ממש מחמם את הלב.

אלינו הגיעו חבילות של בנק הפועלים, סופר-פארם והאגודה למען החייל ועוד

אני מניח שגם החבילות שלכם הגיעו צפונה צפונה!

ושוב - תודה.

פורסם

אז כן הגיעו החבליות של הסופר פארם ! טוב לדעת

פורסם
  • מחבר

לא יודע מה איתכם, אבל סיפרו לי שהיו מקומות שקיבלו כל יום איזה 10 קילו חומוס.

פורסם

לא יודע מה איתכם, אבל סיפרו לי שהיו מקומות שקיבלו כל יום איזה 10 קילו חומוס.

פשש...

רק פעם אחת הצליחו לשלוח לנו אספקה עם שיירה, וזה היה בערך ביום השלישי מתוך שישה ימים שהיינו שם.

בכל אופן, באותו הלילה שהתקבלה האספקה המחלקה שלי היתה ממוקמת בקומה שלישית של ביניין מגורים בו שהינו, וכנראה שהח'ברה בקומות הראשונות קצת סיננו את האספקה לפני שהם העבירו לנו אותה ... ::)

פורסם

אל תשכחו שהיו מקומות שהיו מתים ל10 גרם מים כי גם את זה לא היה להם

פורסם

אל תשכחו שהיו מקומות שהיו מתים ל10 גרם מים כי גם את זה לא היה להם

אנחנו קצת "אילתרנו"..

בהתחלה היינו מכלירים מים ממה שנשאר בבתים (לא הייתה אספקת מים בכל האיזור - מעניין למה ..), וכשאלו נגמרו היינו "לוקחים" ממחסנים של המקומיים(הרוב היה פשוט נטוש).

למזלנו היינו באיזור של נוצרים שחלקם אף היו צדלניקי"ם ודיברו עברית, ככה שאפילו בעל המחסן שממנו "לקחנו" הציע בפעם השניה לתת לנו כל מה שרצינו.

(כמובן שלא לקחנו כלום חוץ מבקבוקי מים)

פורסם

עזוב הצבא פישל קשות ממה ששמעתי מדוד שלי במילאוים הם קיבלו רובים תקולים לגמרי, לא קיבלו שכפצים, לא אלנוקנות, לא חוסמי עורקים לא מורפיום, לא מים לא אוכל לא כלום

מזל שהתקרית היחידיה שלהם היתה עם מטען וציק צק פינו אותם עם אכזרית החוצה לפני שיקפצו עליהם מחבלים והדבר היחידי שהם יוכלו לעשות זה לזרוק עליהם תרובים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים