פורסם 2006 ביולי 2519 שנים כל פעם שהמחשב נכבה/נדלק (אני לא יודע איזה מהאפשרויות היא הנכונה...) אין קול, אבל אני לא מקבל הודעה שיש בעייה עם זה... הווינדוס מדיה פלייר פשוט מנגן אבל לא שומעים כלום, כדי שאני אשמע משהו אני צריך להתקין את הקובץ SP27103.exe (לפעמים זה לא עובד בפעם הראשונה)הבעייה חוזרת על עצמה כבר הרבה זמןהאם הגיע הזמן לפרמט? (: (אף פעם לא פירמטתי את המחשב... אני חושב שהוא אצלי כבר שנתיים או 3... =/ לא הרבה)בתודה מראשאיל
פורסם 2006 ביולי 2619 שנים לא עדיף שפשוט תמחק את הדרייברים של הכרטיס קול שמותקנים כרגע ותתקין במקומם אחרים מעודכנים יותר במקום לפרמט?תבדוק דרך אוורסט איזה כרטיס קול יש לך ותוריד את העדכונים האחרונים בשבילו
פורסם 2006 ביולי 2619 שנים מחבר לא עדיף שפשוט תמחק את הדרייברים של הכרטיס קול שמותקנים כרגע ותתקין במקומם אחרים מעודכנים יותר במקום לפרמט?תבדוק דרך אוורסט איזה כרטיס קול יש לך ותוריד את העדכונים האחרונים בשבילוניסיתי... ניסיתי... בקושי מצאתי את הדרייבר הנוכחי (אני כמעט בטוח שאיזה מושיע נתן לי קישור בפורום הזה)...אין לי מושג איפה למצוא יותר טוב, ואני בספק אם זה יעזורד"א ניסיתי פעם אחת למחוק ולא הצלחתי להתקין מחדש.. מזל שחבר שלי סיפר לי שבוע לפני זה על ה System Restore...
פורסם 2006 ביולי 2819 שנים תוכל להעלות לכאן תמונה של מה שהאוורסט מראה לך בזיהוי של החברה של הכרטיס קול? כי לא יכול להיות שהוא כזה נידח
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים מחבר מצטער על הדיילי...אני יכול אפילו להעתיק לך בלי להביא תמונהAudio Adapter Intel 82801EB ICH5 - AC'97 Audio Controller
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.