פורסם 2006 ביולי 2519 שנים עזרווווווו לייייהחלפתי עכשיו משחה טרמית למעבד לפי המדריך שרשום פה באתר ..הדלקתי תמחשב ועכשיו הטמפ' שלו על 70 מעלות....מישהו יכול להסביר לי למה זה קרה????
פורסם 2006 ביולי 2519 שנים עזרווווווו לייייהחלפתי עכשיו משחה טרמית למעבד לפי המדריך שרשום פה באתר ..הדלקתי תמחשב ועכשיו הטמפ' שלו על 70 מעלות....מישהו יכול להסביר לי למה זה קרה????תן כמה פרטים...1. איזה מעבד יש לך?2.כמה הייתה הטמפ' לפני המריחה?3.איזו משחה הייתה לך לפני, ואיזו מרחת עכשיו?
פורסם 2006 ביולי 2519 שנים מחבר הטמפ' לפני הייתה 55לא יודע איזו משחה הייתה לפני זה מחשב בן שנה וחצימעבד פרסקוט 3.0 ג'יגה...ועכשיו קניתי סתם משחה ב15 שקל..
פורסם 2006 ביולי 2519 שנים מחבר עכשיו זה נהיה יותר גרוע..הורדתי קצת מהמשחה..כי אמרתם שכנראה שמתי הרבה...ועכשיו המחשב נדלק ונכבה אחרי 2 שנית..הצילווווווווו
פורסם 2006 ביולי 2519 שנים אתה לא יכול להוריד קצת משחהתפרק הכל תנקה טוב טוב עם קצת בושם או אציטון ותמרח מחדש שכבה עדינה מאוד של משחה בעזרת כרטיס אשראי או טלקרד או תחתית קרטון של פיצה אל תשכח לנקות גם את הגוף קירור ואתה יכול גם עליו למרוח שכבה עדינהאחר כך תחזיר את הגוף קירור כמו שצריך ותוודא שהוא יושב טוב וזהו הרי לך מעבד קריר וחביב
פורסם 2006 ביולי 2519 שנים שמע בנאדם... מה שאתה מתאר פה זה לא בעיה של משחה...כמות המשחה לא תגרום למחשב להתכבות אחרי 2 שניות.. זה משהו בהרכבה שלך...אתה לא מרכיב נכון את גוף הקירו.. תבדוק שאין שום דבר שמפריע למגע תקין של המעבד עם תחתית גוף הקירור ושהוא מחוזק היטב.בהצלחה.
פורסם 2006 ביולי 2519 שנים מחבר טוב אני ינסה עכשיו להוריד את כל המשחה ולמרוח מחדש אני יחזור אליכם תיכף עם תשובות ....תודה בינתיים.
פורסם 2006 ביולי 2519 שנים שמע בנאדם... מה שאתה מתאר פה זה לא בעיה של משחה...כמות המשחה לא תגרום למחשב להתכבות אחרי 2 שניות.. זה משהו בהרכבה שלך...אתה לא מרכיב נכון את גוף הקירו.. תבדוק שאין שום דבר שמפריע למגע תקין של המעבד עם תחתית גוף הקירור ושהוא מחוזק היטב.בהצלחה.תומך... אתה כנראה לא מחבר נכון את הקירור....
פורסם 2006 ביולי 2519 שנים מחבר אוקי אז עכשיו מרחתי משחה חדשה ובדקתי טוב טוב טוב שהקירור יושב טוב והמחשב עובד טוב עכשיו....והטמפ' עכשיו עומדת על 50...לפי מה שנראה עכשיו אם באמת סוף סוף עשיתי את זה טוב אז הטמפ' ירדה רק ב2 מעלות בgרך...ואני חייב לציין עוד שני דברים :דבר ראשון התאכזבתי כי ציפתי שירדו יותר הטמפ'דבר שני המשחה הראשונית שהייתה היה לה שכבה ממש עבה...לעומת מה שאמרתם פה שצריך שכבה ממש דקה...ולסיום רק רציתי להגיד הרבה תודה על העזרה הממש ממש מהירה שלכם חברי הפורום.
פורסם 2006 ביולי 2519 שנים אם אתה רוצה שהטמפ' תרד יותר אז תשקיע במשחה טובה יותר (MX1 למשל ב20 ומשהו או 30 ומשהו שקלים) ולא במשחה ב15 שקל שבד"כ לא תביא ביצועים בשמיים.בכל אופן, שמח שהצלחת.
פורסם 2006 ביולי 2519 שנים בכל מקרה תבדוק בעוד יומיים שלושה זה אמור לרדת עוד קצת אחרי שהמשחה מתייבשת לה
פורסם 2006 ביולי 2519 שנים אני אפילו לא קניתי הלכתי וביקישתי ונתנו לי חינם ומישחה באה בשקית מסריחה כזו שאחרי זה כל האצבעות של י היו מלאות במישחה [זה לא יורד] אבל לי היא הורידה מ75 במאמץ ל 60 אולי זה ביגלל שמרחתי כמו מלך או שמישחה סבבה אגוזים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.