פורסם 2006 ביולי 2519 שנים שלום,שמעתי מבן דוד שלי שRHCP יתפרקו לפני כמה זמן והסולן שלהם פתח מחדש את הלהקה עם איזה זמרים צעירים,אני אישית לא שמעתי על זה, אבל מה אני יגיד רק רציתי לבדוק,חיפשתי על זה מידע בגוגל אבל לא מצאתי משהו בנושא.אשמח לשמוע את דעתכם בנושא
פורסם 2006 ביולי 2519 שנים שטויות לא מזמן הוציאו אלבום חדש.... הם נחמדים במיוחד השירים הישנים שלהם... אני דווקא יותר בכיוון של rammstein
פורסם 2006 ביולי 2519 שנים בולשיט לא מזמן הם הוציאו אלבום כפול חדש ( Stadium Arcadium ) והשירים הישנים שלהם באמת הכי טובים אם כי באלבום החדש יש גם כמה שירים באמת יפים כמו charlie, dani california, snow, hump de bump.
פורסם 2006 ביולי 2519 שנים כנראה שזה נכון (גם אני לא ידעתי!)http://mooma.keshet-tv.com/Biography.asp?ArtistId=1
פורסם 2006 ביולי 2519 שנים מחבר כן, אני יודע על האלבום אני שומע אותו קבוע - חולה על האלבום הזהבמיוחד השירים Hump De pump ' dani california ועוד
פורסם 2006 ביולי 2519 שנים cant stop + californication + by the way + other side לוקחים את האלבום הזה בהליכה :
פורסם 2006 ביולי 2519 שנים אני אוהב אתUNDER THE BRIDGEDANI CALIFORNIAEASILYROAD TRIPSCAR TISSUEBY THE WAY...יש עוד מלא.אה וגם אחד ישן-ROLLERCOASTER.
פורסם 2006 ביולי 2519 שנים לגמרי...... מה לעשות, השירים הישנים שלהם הרבה יותר טובים :-X + מישהו פה מכיר \ שומע Tool?
פורסם 2006 ביולי 2519 שנים זה תלוי מאוד...ההבדל בסגנון בין blood suger sex magik וby the way למשל כבר מורגש מאוד. הראשונים הרבה יותר פאנק כמו שצריך, האחרונים יותר מלודיים ורגועים. אים אפשר להשוות בין סגנונות שונים. בתכלס, לפי סדר,californicationblood sugar sex magikby the way stadium arcadium. בכלל, הפפרס הם הלהקה הכי טובה שיש
פורסם 2006 ביולי 2519 שנים cant stop + californication + by the way + other side לוקחים את האלבום הזה בהליכה : שכחת את road trippin' ואת around the world
פורסם 2006 ביולי 2519 שנים מה לעשות, השירים הישנים שלהם הרבה יותר טובים :-X + מישהו פה מכיר \ שומע Tool? אני מסכים איתך. זה לא היה בציניות.
פורסם 2006 ביולי 2519 שנים שכחת את road trippin' ואת around the world נתתי רק כמה דוגמאות.. זה תלוי מאוד...ההבדל בסגנון בין blood suger sex magik וby the way למשל כבר מורגש מאוד. הראשונים הרבה יותר פאנק כמו שצריך, האחרונים יותר מלודיים ורגועים. אים אפשר להשוות בין סגנונות שונים. בתכלס, לפי סדר, californication blood sugar sex magik by the way stadium arcadium. בכלל, הפפרס הם הלהקה הכי טובה שיש LOLLL guns n roses הייתה ועדיין הכי טובה שיש!! לא הייתה ולא תהיה להקה טובה יותר ממנה!!
פורסם 2006 ביולי 2519 שנים guns N roses חבורה של ילדים צווחנים בלי שכל. יש להם כמה שירים טובים, אבל להקה טובה? פחחחח, אולי לבנות בנות 10 ולא, אני לא שונא אותם, יש להם כמה שירים טובים, אבל הם לא מתקרבים ללהקות רוק איכותיות. (סקורפיונז, פינק,זפלין אם נעבור למטאל אירון מיידן, וחבריהם...) אולי הפפרס בעצם לא הכי טובים, לא כי אני לא אוהב אותם, אלא כי יש להםקות שאני אוהב במידה שווה בסגנונות אחרים.
פורסם 2006 ביולי 2519 שנים פינק אני לא אוהב, סקורפיאונז בהחלט מצויינים, לד מצויינים גם כן, איירון מיידן לא שמעתי חח, אני אוהב את Tool (מכירים?)ACDC מצויינים - back in black, hells bells, highwat to hell ועוד המון..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.