פורסם 2006 ביולי 2419 שנים כן יש כאלה שזה 90 אצלם!!_____________________איך בודקים כמה מעלות הצ'יפסט??
פורסם 2006 ביולי 2419 שנים Sisoftware עד כמה שידוע לי לא קשורים בשום דרך לחברת "Silicon Integrated Systems".אך לצערינו אף תוכנה לא יכולה לתפוס לגבי 100 אחוז מהלוחות,אז תמיד מומלץ להשתמש בתוכנה של החברה עצמה (לרוב החברות יש תוכנות משלהם).
פורסם 2006 ביולי 2419 שנים אם יש סנסור מתחת לצ'יפסט שלך אז רוב הסיכויים שהאוורסט יזהה את זה, אבל כמו שאמרתי הרבה תוכנות (במיוחד אוורסט) נוטות לזייף בקריאה (כמו שאמרתי אי אפשר לתפוס 100 אחוז מהלוחות).
פורסם 2006 ביולי 2419 שנים מחבר אם יש סנסור מתחת לצ'יפסט שלך אז רוב הסיכויים שהאוורסט יזהה את זה, אבל כמו שאמרתי הרבה תוכנות (במיוחד אוורסט) נוטות לזייף בקריאה (כמו שאמרתי אי אפשר לתפוס 100 אחוז מהלוחות).אני ראיתי באוורסט, אפשר גם לקחת מד-חום ולהצמיד אותו מי שממש רוצה
פורסם 2006 ביולי 2419 שנים כן יש כאלה שזה 90 אצלם!!_____________________איך בודקים כמה מעלות הצ'יפסט??אל תנסה להרגיע בכל שאחרים הגיעו ל90 מעלות (שזה גרוע מאוד).כדיי לרדת מטמפ' כאלו , פרטים נוספים בסטיקי טמפרטורות....ניתן לבדוק גם טמפ' צ'יפסט ע"י הצמדת חיישן חיצוני לגוף קירור שעליו (זה יכול להיות מאיזה בקר מאווררים/שולטים כדוגמת ההרדקנו או מרב-מודד כזה שיש לו חיישן לבדיקת טמפ').
פורסם 2006 ביולי 2519 שנים מחבר 59 זה בסדר?אני מעדיף לא לשחק עם זה יותר, מדובר על לוח DFI וצ'פסט NF4תודה
פורסם 2006 ביולי 2519 שנים bobby323 יש פיתרון פשוט יותר. גם לי יש את הצ'פסט הזה. הם מגיעים לחום גם של 65 מעלות ואפילו יותר. זה בגלל העובדה שהצ'יפסט הזה ממלא שני פונקציות, גשר צפוני וגשר דרומי אשר ישנם בצ'יפסטים אחרים.מה שאני עשיתי וזה פתרון מצויין. קניתי מאוורר 20 והתקנתי אותו על ההיטסינק של הצ'יפסט. פשוט עם שני ברגי פטנט על הכנפיים של ההיטסינג. וזה הוריד לי מ...65 מעלות ל...48 מעלות, כל הסיפור כמה שקלים. אתה יכול גם להסיג מאוורר ישן של מעבד פנטיום 2 שהוא בגודל 20 יתאים גם...
פורסם 2006 ביולי 2519 שנים מחבר כרגע קניתי פסיבי של זלמן, וזה הטמפ' שאני מקבל איתו, אם אין עם זה שום בעיה מיוחדת אז אחלה
פורסם 2006 ביולי 2519 שנים 59 מעלות זה טיפה גבוה , הייתי ממליץ להחזיק אותו מתחת ל50 מעלות.אצלי עם הקירור המקורי של DFI עומד על 46 מעלות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.