פורסם 2006 ביולי 2419 שנים אנלוגי - מעולהדיגיטאלי -אין הבדל בינו לבין כל הכרטיסים (אותו דבר)זהו כרטיס מאוד מומלץ דרך אגב
פורסם 2006 ביולי 2419 שנים מחבר מצטער... אני לא חושב שהבנתי...העניין הוא שאני לא רוצה לקנות רמקולים אלה פשוט לחבר את המחשב למערכת סטריאו שכבר יש לי בחדר...(בסה"כ הכרטיס יכול להיות הכי טוב בעולם כל עוד הרמקול מסריח זה לא עוזר...).
פורסם 2006 ביולי 2419 שנים מחבר השימוש הוא למשחקים. בנושא המערכת זאת בעיה כי אין לי יותר מידי מושג... היא גם DVD וגם MP3.. שתי רמקולים ממש טובים.. שלוש דיסקים... היא מובנת כזאת לא הוספתי לה רמקולים או משהו כזה... (איזה מגוחך אני.. )
פורסם 2006 ביולי 2619 שנים מחבר המערכת היא- samsung max-dj650. מה זה בדיוק כניסה דיגיטלית? (מצטער אל הטמטום...) http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=38340
פורסם 2006 ביולי 2719 שנים אין במערכת הזאת כניסה דיגיטליתאנלוגי - מעולהדיגיטאלי -אין הבדל בינו לבין כל הכרטיסים (אותו דבר)
פורסם 2006 ביולי 2719 שנים אממ זאת לא מערכת לכזה כרטיסלכזה כרטיס אתה צריך איזה מגבר איכותי פלוס רמקולים ב5 k
פורסם 2006 ביולי 2719 שנים אממ זאת לא מערכת לכזה כרטיסלכזה כרטיס אתה צריך איזה מגבר איכותי פלוס רמקולים ב5 k עם מערכת כמו שציינת הוא צריך כרטיס קול רגיל עם יציאה דיגטלית.את כל השאר יעשה המגבר.
פורסם 2006 ביולי 2819 שנים מחבר תודה רבה על האצאות..גם המוכר בחנות הוריד אותי מזה הוא אמר שהכרטיסים המובנים מספיק טובים ושאני לא צריך להגזים..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.