פורסם 2002 באוקטובר 1123 שנים שלום..יש לי בעיה שאני רוצה לנסות לפתור ע"י התקנה נוספת של WinXpעל אותו עותק... ככה שהקבצים החשובים יוחלפו..האם אני צריך פשוט ללחוץ על Install בSetup של הדיסק ואז לעשות Upgrde?אולי יש הצעות אחרות?תודה!
פורסם 2002 באוקטובר 1123 שנים מחבר אין לי את זה...יש ליWHAT DO U WANT TO DO?1-install winxp2-install additional.....3-perform additional tesk......4-perform system compatibilityמתחת לInstall יש רק Upgrade וNew install
פורסם 2002 באוקטובר 1123 שנים אני הייתי הולך על:INSTALL ADDITIONAL ואז כשהוא שואל לאיזו סיפרייה אז לתת את הסיפריה שבה מותקנת הXP הנוכחית...זה הניחוש שלי
פורסם 2002 באוקטובר 1123 שנים Upgrade בדר"כ מסדר את רוב הפאקים שנגרמים עם הזמן במערכות ההפעלה של מיקרוסופט.New Installation זה ככה שיהיה לך שתי מערכות הפעלה מותקנות בנפרד.אז אם Upgrade לא עוזר אתה יכול לעשות רק פורמט או למחוק את הספרייה של הוינדווס ולהתקין אותו מחדש.
פורסם 2002 באוקטובר 1223 שנים אני מנחש שאתה מעלה את ההתקנה מ-WINDOWS?תפעיל את המחשב מחדש כאשר דיסק ההתקנה של XP בתוך ה-CD, תשנה את רצף ה-BOOT כך שה-CD יהיה ראשון, ההתקנה של XP תעלה ותהיה לך אפשרות שם ל-REPAIR.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.