פורסם 2006 ביולי 2319 שנים Samsung YP-Z5 איכותי ביותר, כולל משטח מגע מי שמעוניין סרטון שמדגים את המכשיר: http://www.generationmp3.com/bigfiles/Podcast/yp-z5.avi
פורסם 2006 ביולי 2319 שנים מחבר נראה לי דפקו אותי במחיר, שילמתי 400 ש"ח ל דגם של שני ג'יגהסתם, רק ראיתי ביקורת עליו והחלטתי להמליץ עליו למי שמחפש,החיסרון היחיד שלו שאין וידאו! חבל זה הסיבה שלא קניתי את האיפוד נאנו
פורסם 2006 ביולי 2319 שנים ממש לא דפקו אותך, כנס לCNET הוא הכוכב העולה (שעלה בעצם) שם.ואכן חבל שאין לו תמיכה בוידאו, גם שום עידכון קושחה לא ישנה את זה.וחבל.
פורסם 2006 ביולי 2319 שנים מחבר רשמתי שזה סתםבכ"א תסתכלו על ביקורת וידאו, תראו במה מדובר, מכשיר ממדרגה ראשונה, מושקע בצורה שלא תאמן לא עוד זבאלה
פורסם 2006 ביולי 2319 שנים החיסרון היחיד שלו שאין וידאו! חבל זה הסיבה שלא קניתי את האיפוד נאנולא אמרת שאתה שונא את אפל?
פורסם 2006 ביולי 2319 שנים מחבר תפסת אותי, שונא, אבל לא מוותר על נוחות, מקווה לקנות את ה iPOD touch, לכן אני מחכה עם נגן עכשיו אם אני מוצא 2000 ש"ח על נגן לפחות שיהיה על הדור האחרון, מקווה שתוך 3חודשים הוא יצא, אני גם ככה לא לחוץ ד"א אל תספר לאף אחד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.