פורסם 2006 ביולי 2319 שנים שלום!רציתי לדעת אם אוזניות IEC (תוך אוזן) כמו CX300 וSHURE מזיקות לאוזניות יותר מאשר אוזניות אחרות..חשבתי על זה.. ואולי בגלל שהן אוטמות לגמרי את האוזניים הצליל מגיע ישירות לאוזן ואולי עלול לפגוע בה..אודה למי שיענה מתוך ידע..תודה רבה.בנוסף, רציתי לדעת אם יש הבדל באיכות הצליל בין CX300 לPX100. אני לא מדבר על שום דבר מלבד איכות הצליל.ואם אכן יש הבדל עד כמה הוא משמעותי?תודה רבה ויום טוב!!
פורסם 2006 בספטמבר 119 שנים תאמת אני לא בטוח לגבי ה PX100 אבל הCX300 הוא משהו בן זונהיש לי עכשיו חדש קיבלתי וזה פשוט הופך תמוזיקה לחוויה.וממה שאני יודע זה יותר בריא לאוזן ולא יותר לא בריאכי נגיד כשאתה שומע מוסיקה בשקט מוחלט נגיד לפני שהולכים לישון אז פול ווליום זה ממש חזק אבל במטוס לפעמים פול ווליום זה עדיין לא חזקלעמות זאת בCX300 שהן תוך אוזניות אז רק מלשים אותם זה כמו אטמי אוזניים ואצלי על הווליום הכי נמוך אתה כבר לא שומע אם מישהו משדבר איתך כאילו על 1 מתוך 15 בווליום. אז לרוב אני שומע על 3-8 וזה כבר ממש חזק. אז אם תשמע בפול ווליום זה פחות בריא כי שומעים הרבה יותר חזק מאשר באוזניות אחרות אבל בווליומים כאלה זה יותר בריא והצליל הרבה יותר נקי תאמת הוא נקי לגמרי זה מה שכל כך טוב באוזניות האלה שאין שום פיסת רעש שמריע למוסיקה זה פשוט מדהיםעוד משהו נחמד איתם זה שאם אתה שם טראנס טוב בפול ווליום אתה מרגיש כאילו אתה במסיבה משהו עצבני אפילו בווליומים כאלה הבאס נשמע כל כך נקי וצלול שזה מדהיםאבל זה באמת לא בריא לאוזניים זה רק מכניס אותך לטראנס, זו חוויהאני ממליץ בחום רב!!!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.