עבור לתוכן

מאיזה חנות אפשר לבקש שיכינו לי צלעות לזיכרונות?

Featured Replies

פורסם

איך קוראים לבן אדם שמתעסק עם נחושת ושאר סוגי הברזלים והאם אפשר לבקש ממנו שיכין לי צלעות לזיכרונות של הכרטיס מסך כי כבר הלכה לי היד מהמסור הידני

פורסם

נפח? רתך? בכל מקרה למה שאתה רוצה יש שתי אפשרויות יעילות, או יציקה או כרסום.

פורסם
  • מחבר

אפשר קצת פירוט מזה יציקה וכרסום?

בכל מקרה אני זוכר שצריך כמה שיותר סנפירים ושיהיו כמה שיותר דקים נכון?

פורסם

זה עולה חמישים שקל מוכן

מי נראה לך שיתאמץ בשביל סכום כזה? בעל מקצוע אפילו לא ירים את המסור מהשולחן בשביל זה שלא לדבר על חריטה או כירסום בסדר גודל כזה

פורסם

שמע, חריטה באלומיניום עולה בת"א כ-200 ש"ח לצילינדר של 50 ס"מק(-אני פשוט מתעסק באופנועים אז יש לי מידע כזה:))

אתה יכול לעשות את זה עם רתחת, וכמה פיסות אלומיניום... אבל באמת שזה לא משתלם לך.. פשוט לך וקנה כמה מוכנים זהו.

אה ולבעל המקצוע קוראים מסגר בפעם האחרונה שבדקתי.

פורסם

שמע, חריטה באלומיניום עולה בת"א כ-200 ש"ח לצילינדר של 50 ס"מק(-אני פשוט מתעסק באופנועים אז יש לי מידע כזה:))

אתה יכול לעשות את זה עם רתחת, וכמה פיסות אלומיניום... אבל באמת שזה לא משתלם לך.. פשוט לך וקנה כמה מוכנים זהו.

לאאאא!!!!!11

אסור לרתך :P

זה דופק את כל התכונות של החומר, מה גם שזה סיפור להשיג חומר טוב מספיק לגוף קירור יעיל באופן עצמאי...

אם כבר, אז עדיף נחושת (כמה שיותר נקייה\ טהורה) ודבק תרמי+ברגים...

פורסם

אני יודע שאסור לרתח אבל זה כל מה שיש לו.

או שיקח פיסה אחת גדולה ויקפל אותה לשתיים בשביל שזה יכסה את הכל...

פורסם

בעברי ניהלתי מוסך אופנועים במשך 4 שנים זה לא קשור אבל שתדע ש200 שקל לחריטה של 50 סמ"ק זה דיי יקר :silly:

פורסם

אפשר קצת פירוט מזה יציקה וכרסום?

בכל מקרה אני זוכר שצריך כמה שיותר סנפירים ושיהיו כמה שיותר דקים נכון?

ביציקה אתה מתיך את המתכת (עוברת למצב נוזלי) ונותן לה להתקשות בצורה שאתה רוצה.

בכרסום אתה מסיר חומר על מנת לעצב את הצורה הכללית של המתכת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים