עבור לתוכן

קיבלתי תנגן החדש שלי - IAUDIO U3 !(ביקורת)

Featured Replies

פורסם

אתמול בצהריים(שישי) קיבלתי הבית תU3 סוף סוף! ;D

עלה 707 שקל עד הבית.

הנגן הזה פשוט 10

הוא נגן קטן(בגודל הזרת שלי).

ניכנס לכל מקום.

הוא כל כך איכותי, כיף להחזיק תנגן, יש לו מין פלסטיק איכותי ונעים.

הקטע אם הסרטים שאפשר להציג במסך כזה הוא מדהים! ורואים ממש באיכות גבוהה, רק במסך קטן.וגם תמונות!

נוח מאוד, כיף לעבוד עם הג'ויסטיק, כפתורים נוחים.

ממשק מצויין, עוד יותר מצויין עם עדכוני קשוחה.

בקשר למוזיקה הוא עושה תעבודה מצויין שומעים חזק מאוד היתפוצצו לי האוזניים!(לא להגיע למקסימום שלו כי הוא יהרוס לכם תאוזניות! אני שמתי על הכי גבוה ושמתי באס על מקסימום ועוד כמה אפשרויות והאוזניות היתפצצו ממש ואחר כך כשהחזרתי הכל איך שהיה התחלתי לישמוע חריקות מהאוזניות כזה ברקע חלש אבל לא נורא כשמגבירים לא שמים לב לזה בכלל.

אוזניות עם סטייל, יושבות טוב על האוזן, פשוט טובות, אוקלייזר נחמד עם שליטה נירחבת באופציות זה לא רק זה, יש שם ממש אופציות רבות בקשר למוזיקה!

אני לא האמנתי שנגן כזה קטן יכול להכיל כאלו טכנולוגיות ואופציות והמון המון דברים טובים!

כל הכוח של הווליום וכל הכוח של האוקלייזר המשובח והאופציות הנירחבות שיש בו פשוט לא מחזיקים אוזניות כאלו לדעתי אם האוזניות לא מספיקות לכם כדי ליקנות בעתיד אוזניות גדולות שיראו לכם מה שהמכשיר מסוגל לעשות והוא מסוגל או אוזניות שיש לכם בבית לא אוזניות קטנות פשוט שמתי תאוזניות גיימר שלי ופשוט שומעים גן עדן! פשוט כיאלו שאתה יושב בקולנוע ומקיפות סביבך רמוקלים זה פשוט סראונד לכל דבר ועיניין!

בקשר לאוזניות האוזניות איכותיות מאוד ביצועים טובים לאוזניות מהסוג הזה אם כי עדינות תיזהרו לא ליקרוע להם תצורה.

בקשר לתצוגת הסרטים ותמונות מראה טוב מאוד אבל במסך כזה זה לא כל כך שווה פשוט רואים בקטן תוספת נחמדה מאוד לנגן מדהים שכזה ובסכום כזה בקיצר מנגן סרטים באיכות! לא סתם כמו בנגנים ג'נרים(אם תירצו להעביר סרטים/סירטונים/ לנגן תיצטרכו להמיר אותם דרך התוכנה שבאה בדיסק(jetaudio) למימדי המסך וזהו תהנו.

הנגן בא בצבע שחור בגירסאת הג'יגה שקיבלתי למרות שאהבתי יותר תצבע קרם שהוא יותר ניראה רגוע.

אני קניתי תנגן הזה במיוחד כדי לישמוע מוזיקה בנסיעה באופניים שלי(סיגנון מרוצים).

פשוט זאת היתה קניה מעולה העוצמה הגבוהה שמספק הנגן הזה פשוט מכניסה אותך לקצב גם אם בנסיעה נכון ניכנס רוח כזה לאוזניות וזה מפריע אז בנגן הזה זה לא יפריע עם תשימו על ווליום גבוהה אתם לא תישמעו ציוץ אלא רק את השיר שמיתנגן פשוט אני מרגיש שיש לי אוטו ומערכת ממש ברמה גבוהה ואיכותית. פשוט כיף לינסוע עכשיו באופניים זה היה החלום שלי לישמוע מוזיקה בנסיעה והינה הגשמתי אותה!

תוצאות:

יתרונות

- איכות קודם כל איכות, ומדובר בIAUDIO אל תישכחו!

- ממשק מצויין, העידכוני דרייבר/קשוחה לנגן פשוט מעולים!

- תוכנה שבאה איתו מצויינת,נוחה,קלה,מהירה עם הזמן מיתרגלים

- העברת שירים מהירה מאוד, שיפור גדול לעומת U2 .

- מטעין מהר מאוד דרך המחשב גם אם אתה סתם רוצה לשים שירים בנגן אז הוא מטעין, הוא רק מחובר לUSB הוא בטעינה והטעינה מספקת + , בטריה חכמה, חוסך בזמן, יודע מתי להיתכבות כשלא מישתמשים בו! אני אומר לכם: אל תיקנו נגן שצריך להחליף לו בטריה כל הזמן, פשוט לא שווה תהשקעה, הכי טוב דרך המחשב להטעין בלי בעיות ובלי הוצאות!

- איכות מוזיקה מצויינת!!! הקטע של האוקלייזר והאפקטים פשוט עושה רק טוב לאיכות השמיעה!

- כפתורים נוחים, ג'ויסטיק חכם אפשר לנווט לכל מקום איתו, וגם להגביר/להנמיך דרכו.

- איכות מסך מצויינת!

- עוצמת שמע גבוהה מהגבוהות שיש וסאונד מדהים.

- מנגן סרטים.

- מציג תמונות.

- יש אופציה בשפות לממשק בעיברית לא כולל הגדרות(בינתיים כניראה).

- אוזניות מעוצבות,עדינות,יושבות טוב על האוזן,חיבור מוזהב,ביצועים טובים.

- החומרים מימנו עשויים הנגן איכותיים מאוד. לא פלסטיק זול!

- טייפ מנהלים מעולה + , יכולות הקלטה גבוהות,כמובן מיקרופון מובנה שקולט כל פיפס!

- באנדל טוב, כולל כל מה שצריך חוץ מנרתיק, נרתיק אפשר ליקנות בניפרד.

- מחיר טוב לנגן איכותי שכזה.

חיסרונות

- אולי האוזניות לא נותנות את המקסימום של הנגן, אוזניות עדינות תיזהרו לא ליקרוע להן תצורה!

זהו לא מצאתי עוד חיסרונות.

ציון 9.9 . :xyxthumbs:

סיכום:

נגן מצויין,איכותי קטן, לא חסר לו כלום חוץ מגודל שזה תימצאו בנגנים אחרים.

פורסם

תתחדש ותהנה ממנו ;)

פורסם

לי יש את הG3 ואני נהנה ממנו...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים