פורסם 2006 ביולי 2119 שנים שאני לוחץ על שילוב המקשים ctrl+alt+del אז מופיע לי הודעה שכתוב ככה "מנהל המשימות הוגדר כלא זמין ע''י מנהל המערכת שלך" מה אני עושה? מדובר במערכת וינדוס XP תודה..
פורסם 2006 ביולי 2119 שנים ביצעת סריקה של וירוסים וכל המזיקים למיניהם? האם התקנת תוכנה כלשהי שמשנה הגדרות של הוינדווס?
פורסם 2006 ביולי 2119 שנים התחל-->הפעלה-->gpedit.msc-->תבניות מנהליות-->מערכת-->אפשרויות ctrl+alt+del-->לחצן ימני על "הסר את מנהל המשימות"-->מאפיינים-->לא נקבעה תצורה - אשר.
פורסם 2006 ביולי 2219 שנים התחל-->הפעלה-->gpedit.msc-->תבניות מנהליות-->מערכת-->אפשרויות ctrl+alt+del-->לחצן ימני על "הסר את מנהל המשימות"-->מאפיינים-->לא נקבעה תצורה - אשר. נכון, זה הפתרון... ברח לי מהראש... 8)
פורסם 2006 ביולי 2219 שנים התחל-->הפעלה-->gpedit.msc-->תבניות מנהליות-->מערכת-->אפשרויות ctrl+alt+del-->לחצן ימני על "הסר את מנהל המשימות"-->מאפיינים-->לא נקבעה תצורה - אשר. לא ראיתי שם אפשרויות ctrl+alt+delאתה יכול לתת סקרינשוט?
פורסם 2006 ביולי 2319 שנים מחבר באיזה XP אתה משתמש ? לי ב HOME Edition לא זה לא עובד זה מראה שגיאה שזה לא מצא את הפקודה..
פורסם 2006 ביולי 2319 שנים שלום לךהרץ את זהhttp://www.kellys-korner-xp.com/regs_edits/taskmanager.reg
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.