פורסם 2006 באוגוסט 119 שנים תארו לעצמכם איזה מסכן בנאדם שנולד בלי חוש: ראייה/שמיעה/טעם/ריח ואין לו ידיים,רגליים ותחת...... אפילו אם הוא ירצה להתאבד הוא לא יוכל..... (שפת הסימנים) יש כאן כול כך הרבה סמיילים שמתארים את הבנאדם הזה והנה חלק מהם: :auto: :coolman:
פורסם 2006 באוגוסט 119 שנים זה ממש כמו לעצום את העניים זה לעצום את העניים בחדר חשוך. יש מקום נקרא דיאלוג בחשכה בשך שעה +- אתה בתוך סוג של מבוך שהכל חשוך שם! אין טיפת אור, אי אפשר לראות רק לשניה, לקחת הפסקה...במשך 5 דקות זה ממש מפחיד, אבל מתרגלים קטע שאתה עם מדריך שהוא עצמו איוור והאו מלווה אותך, יש שם כל מיני דברים חמודים, כמו זיהוי מכוניות, שייט(זה לא באמת זה רק קולות וכסאות זזים אבל הכל חשוך אז זה ממש אמיתי........ בקיצור הם רואים ממש ממש שחור בלי שנית אפסקה, אבל לא כולם יש סוגי איוורים יש כאלה שרואים דרך חור קטן........ הייתי שם, זה מקום ממש מגניב.. איפה שיש את ה"שוק" וכשעולים על הסירה היה כיף ומפחיד כזה :ם
פורסם 2006 באוגוסט 219 שנים ^^^^^^ איפה זה?ואתם יודעים מה יותר מוזר לי להבין..תחשבו שנגיד מה שאני קורא לו צהוב אתם בעצם קוראים לו אדום..בשבילי השמים כחולים ובשביל מישהו אחר זה בעצם האדום שלי אבל כולם קוראים לזה כחול..איזה מוזר זה וגם אי אפשר לגלות את זה אף פעם..
פורסם 2006 באוגוסט 319 שנים הרי זה ידוע שלכל בן אדם יש פירוש לצבעים מאנשים אחרים , גורם לך לחשוב קצת...
פורסם 2006 באוגוסט 1219 שנים ראיתי פעם בטלוויזיה ראיון עם מישהו שראה פעם והתעוור.הוא אמר שהוא רואה מין מסך אפור
פורסם 2006 באוגוסט 1219 שנים אם אתה שואל לדעתי אזאדם עיוור רואה... כלוםתעצום את העיניים ותראה מה שאדם עיוור רואה
פורסם 2006 באוגוסט 1219 שנים מחבר אם אתה שואל לדעתי אזאדם עיוור רואה... כלוםתעצום את העיניים ותראה מה שאדם עיוור רואההתגובה הזאת כבר חרושה פה בדיון, והתשובה עליה גם.כשאני עוצם עיניים אני עדיין רואה - אני רואה צבע שחור/אדום/צהוב או צבע אחר בהתאם לתאורה.
פורסם 2006 באוגוסט 1219 שנים אתם שוכחים שהרבה עיוורים מחדדים יותר תחושים האחרים שלהם ושמים לב לסביבה בעזרת החושים האחריםיש בעלי חים שגם חיים לפי חושים אחריםוכלבים למשל רואים תעולם יותר לפי הריח מאשר לפי העינים לפי מחקרים שעשו ככה שזה לא כל כך נורא
פורסם 2006 באוגוסט 1219 שנים מחבר אתם שוכחים שהרבה עיוורים מחדדים יותר תחושים האחרים שלהם ושמים לב לסביבה בעזרת החושים האחרים.הזכרת לי פה נושא מאוד מעניין.האם זה אמיתי והוכך?
פורסם 2006 באוגוסט 1219 שנים זה כן. :-\כשכל הסביבה שלך ואורך החיים מותאם לרואים...אלוהים ישמור רק בריאות
פורסם 2006 באוגוסט 1219 שנים ממש נוירולוגים עתידיים אם זה אדם עיוור מלידה, זה כבר סיפור פילוסופי, אני לא חושב שיש צורך להסביר
פורסם 2006 באוגוסט 1219 שנים הזכרת לי פה נושא מאוד מעניין.האם זה אמיתי והוכך?אם אני זוכר נכון זה הוכח בחלק מהמיקרים אבל לא בכולםאבל על תיתפוש אותי במילה ותעשה חיפוש על הנושא
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.