פורסם 2006 ביולי 2019 שנים אני מאוד מעוניין לאחרונה לקנות GPS אבל חשוב לי שהוא יהיה גם מחשב כך יד יד רצון לחבר אותו למסך ברכב 7 אינץ אז אני מחפש אחד שיתמוח בזהראיתי GPS שאפשר לגלוש בהם באינטרנת וזה גם מעניין אותי מאודוחשוב לי גם ניווט בחוץ לארץ לא רק ישראל ניווט רגלי גם יהיה ברכהמישהו מכיר מכשיר שיכול לעשות את כל הדברים האלו?הבנתי שהם מנגנים גם מוזיקה ו גם סרטים
פורסם 2006 ביולי 2019 שנים קודם כל זה לא שייך למדע וטכנולוגיה...בדרך כלל פשוט משתמשים במחשבי כף יד מבוססי פוקט פי.סי. ולכן יש להם את כל היכולות של מחשב כף ידתוכנות פופולריות הן IGO וגם Destinator ובדרך כלל קונים מחשב כף יד של MIO פשוט כי הם זולים ובאים עם אנטנת GPS מובנית
פורסם 2006 ביולי 2019 שנים מחבר זהו שאני בהחלט פגשתי בהרבה MIO תוכל לתת לי קישור לאחד כזה שאני יראה במה מדובר?וסליחה על טעות המיקום של ההודעה
פורסם 2006 ביולי 2019 שנים http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-PalmComp&DB188379=188387זה דגמים של MIO אם אני לא טועה ה P350 נחשב בימינו ההכי משתלם יש לו את גרסת 2005 של מערכת ההפעלה עם GPS מובנה וזול יחסית הבעייה שמחשב כף יד אתה לא תוכל לחבר למסך רכב שציינת (אלא אם כן יש משהו שאני לא מודע אליו)בכל מקרה הייתי מתייעץ עם אנשים שיודעים קצת יותר ממני
פורסם 2006 ביולי 2119 שנים מחבר ומאיפה מביאים את התוכנות?מקבלים עם המכשיר?צריך להוריד ?אפשר להוריד?צריך לקנות?מה העלות?
פורסם 2006 ביולי 2119 שנים התוכנות עולות כסף מן הסתם... כל אחת (iGO או Destinator) בסביבות האלף שקל +. וכן, הן מסתובבות ברשת... לא חוקי, לא צריך להסביר, נכון?
פורסם 2006 ביולי 2119 שנים ומה ההבדל בין ווארז של מחשב לווארז של PocketPC? אין הבדל - זה אותו ווארז, לא צריך להסביר, לא חוקי - לכן אין טעם לדון כאן בפורומים על זה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.