עבור לתוכן

בעיה בפירמוט עם כבל SATA

Featured Replies

פורסם

אוקי אז ככה...

הלכתי לידידה שלי לפרמט לה את המחשב בגלל שנפל לה הWindows כלומר כל פעם שאני מנסה להפעיל אותו במצב Normal או Safe Mode או האפשרות להחזיר את ההגדרות לקדומתם זה מפעיל את המחשב מחדש. אין בעיה של טמפ' במחשב. מחשב חדש לפני 4 חודש.

ניסיתי לפרמט... הגדרתי בביוס שהוא ילך לCd Rom שיש בו WinXP עם כמובן BOOT.

נכנס לBOOT מתחיל להתקין עד לשלב שאני צריך לאשר ללחוץ ENTER ואם אני זוכר אחר כך F8 לבחור HD וזה יעבוד.

אבל ברגע שאני לוחץ ENTER זה כותב לי שזה לא מוצא את הHD.

ניסיתי לטפל בבעיה ויש HD והוא מוגדר בביוס, פתחתי את המחשב והHD מחובר בכבל SATA והCD ROM מחובר בכבל הישן (הרגיל). וזאת כנראה הבעיה,

אז איך אפשר לפרמט עם אותו HD שאין בו אפשרות לחבר כבל רגיל דרך חיבור SATA.

ד"א

יש לך כונן של WD אם זה משנה או לא

פורסם

תבדוק בביוס אם יש אפשרות להגדיר את ההרדיסק בתור IDE ולא RAID אם כן זה יפתור לך את הבעיה. אם לא תצטרך להכין דיסקט

עם הדרייברים של בקר הSATA (שניתן להוריד מאתר הבית של הלוח אם) ומיד בהתחלת ההתקנה ללחוץ על F6 ואז הוא יבקש את

הדיסקט ויטען את הדרייברים של הבקר וכך הוא יוכל לזהות את ההרדדיסק.

פורסם

תבדוק בביוס אם יש אפשרות להגדיר את ההרדיסק בתור IDE ולא RAID אם כן זה יפתור לך את הבעיה. אם לא תצטרך להכין דיסקט

עם הדרייברים של בקר הSATA (שניתן להוריד מאתר הבית של הלוח אם) ומיד בהתחלת ההתקנה ללחוץ על F6 ואז הוא יבקש את

הדיסקט ויטען את הדרייברים של הבקר וכך הוא יוכל לזהות את ההרדדיסק.

זה רק במקרה שיש לך RAID ואם זה רק HDD בודד בלי RAID למה אתה צריך את זה בדיוק?!

מה שכן צריך להגדיר את הכונן SATA או כNormal או Standart או באמת IDE חייבת להיות אופצייה כזאת בשביל תמיכה במערכות ישנות של Windows 9x. ואז בDOS הןא יראה את הכונן SATA

פורסם

בלוחות של ASUS ההגדרה היא בין RAID לIDE למה? לASUS פתרונים

פורסם
  • מחבר

אני לא הבנתי רק משהו אחד, הרבה אמרו לי שאני צריך את הדריבר של הHD ואתם כותבים שאני צריך את הדריבר של הלוח אם=\

מה אני צריך?=\

פורסם

לוח אם. או יותר נכון בקר הSATA שעל הלוח אם כי הוא מזהה את ההרדדיסק. אין דבר כזה דרייבר של הרדדיסק (מקסימום תוכנת שירות

שעוזרת לקנפג אותו ולזהותל אותו בביוסים ישנים)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים