פורסם 2002 באוקטובר 1023 שנים שלום כל פעם שאני בא להתקין את WINDOWS XP HOME בעברית אז מופיעה לי ההודעה הבאה ואחרי שאני לוחץ עליה מופיעה הודעה הבאה אני מתקין את WINDOWS XP HOME בעברית על WINDOWS XP PRO באנגלית האם זה קשור תודה רבה לכל העוזרים
פורסם 2002 באוקטובר 1023 שנים הוא מנסה לעשות לך שידרוג ולא התקנה מחדש תבדוק אם ברגע תחילת הפעולה אפשר לבחור בין שידרוג להתקנה מחדש. בחרת דרך פעולה מוזרה לכן הצלחת לבלבל אותו (HOME על PRO)
פורסם 2002 באוקטובר 1023 שנים אפשר לשדרג את XPHOME לPRO אבל אי אפשר לשדרג את PRO לHOME (לפי מיקרוסופט)!
פורסם 2002 באוקטובר 1023 שנים תודה רבה לשניכם אני מודה לכם כנראה שאני יצטרך לפרמט למה לפרמט תעשה התקנה חלקה מהדיסק
פורסם 2002 באוקטובר 1023 שנים בשביל מה ?!בשביל מה להרוס לעצמך את החיים ולהתקין Windows בעברית ??אתה יכול לכתוב ולקרוא בעברית גם מה- Xp Pro !
פורסם 2002 באוקטובר 1023 שנים מחבר למה לפרמט תעשה התקנה חלקה מהדיסקזהו שאני לא מצליח זה ישר פותח לי בתפריט את תפריט ההתקנה או עזרה וכ' אני לוחץ על התקנה וזה ישר מביא אותילתמונה שלמעלה
פורסם 2002 באוקטובר 1023 שנים מחבר בשביל מה ?! בשביל מה להרוס לעצמך את החיים ולהתקין Windows בעברית ?? אתה יכול לכתוב ולקרוא בעברית גם מה- Xp Pro ! חחחחחחחח לי אין בעיה עם אנגלית אבל יש אחים קטנים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.