עבור לתוכן

במחשב לא נדלק לאחר ציפצופם

Featured Replies

פורסם

טוב אז כככה נהרס לי המחשב ואני לא יודע מה לעשות :nixweiss:

יש אנשים שאומרים שהלוח הלך , כאילה שאומרים המעבד ועוד הצעות והערות לא משמחות. :kopfpatsch:

חייב עזרה, בעיה במחשב.

אז ככה , לפני שבוע החלטתי לנקות את המחשב מאבק.

אתם יודעים , מדי פעם,, וכו וכו.. פירקתי את הכל ניקיתי..

הפעם החלטתי שצריך גם לנקות את המארוור של המעבד כי נוצר שם הרבה אבק.והוא עשה רעש..

לציין רק שזה מעבד אטלון 2800 ולוח אביט

אז ככה פירקתי את המארוור צעות הקירור ( ופה נראה לי הרסתי משהו)"

ניקיתי את הכל והחזרתי..

הפעלתי את המחשב ולאחר דקה המחשב ציפצף כמו אוטו גלידה וכבה... לא ידעתי בידוק מה הסיבה .. הידלקתי שוב ונכנסתי לביוס שם הופיע 90 מעלות חום מעבד.. המחשב ציפצף שוב נכבה (יש לציין שהוא נכבה אך המאוורירים המשיכו לעבוד- לא בטוח אבל ככה זכור לי ) כיביתי את המחדשב ומשם המחשב לא נדלק יותר..

הוא מפעיל אורות בלוח אך לא מגיב כלל .

פירקתי את כל הרכיבים מהלוח אם אך הוא לא מצפצף..

חייב את העזרה שלכם.. מתבעס להחליךף את המחשב.

פורסם

כנראה הבעייה היא שלא החזרת את הקירור כמו שצריך וטמפרטורת המעבד עלתה ל 90 מעלות

תנסה לפרק מחדש לראות שהמעבד יושב כמו שצריך ושהוא לא זז

תתקין את הקירור מהתחלה ותמרח משחה תרמית חדשה

פורסם

ממה שאתה מתאר שכחת למרוח מישחה טרמית

פורסם

כנראה הבעייה היא שלא החזרת את הקירור כמו שצריך וטמפרטורת המעבד עלתה ל 90 מעלות

תנסה לפרק מחדש לראות שהמעבד יושב כמו שצריך ושהוא לא זז

תתקין את הקירור מהתחלה ותמרח משחה תרמית חדשה

המישחה משפיע על טמפרטורה, אבל לא בצורה כו דרסטיט, היא מורידה 5-1 מעלות לא יותר.

אין לי כל כך מה להמליץ רק רעיונות..... יתכן ובאמת שרפת את המעבד, אבל אני בספק היום כמעת כל המעבדים בנויים בצורה כזאת שלא אמורים להישרף גם אם יש עומס רב ואין קירור כלל!!!

תנסה להרכיב את המעבד על לוח אחר אצל מישהו, לא אמור לגרום לנזק כלשהו אפילו אם הוא נישרף.

תנסה לבדוק טמפירטורה של המעבד, לא דרך הלוח אלא בעזרת מקשיר כלשהו.

זה שהוא לא מצמצף זה מאוד לא טוב, אבל מה זה אומר בידיוק אתה צריך לקרוא בספר הדרכה של לוח אם!!! חשוב שתקרא את זה שם.

יכול להיות שפגעת בלוח אם כאשר פירקת את המאוורר, תבדוק היטב את הלוח שלא הרסת משהו

את האמת כל דבר אפשרי, אפילו תנסה להחליף זיכרונות וספק

את האמת 90 מעלות נשמע מאוד לא הגיוני. לא יתכן שהוא התחמם כך . אלא אם הרסת פינים על המעבד, והוא קיבל מן מכת זרם והועץ. אבל תבדוק טוב את כל הרכיבים. תנסה לבדוק אותם על מחשבים אחרים, כולל לוח אם עצמו!

פורסם

ציפצוף של אוטו גלידה מוכר לי מהזיכרונות שהם לא מחוברים טוב

עם היה רשום 90 מעלות ונכבה ולא נידלק יותר אז תפרק ותתקין מחדש ואם לא עובד :'( מעבד כנראה

אני מאמין שהוא לא הוציא את המעבד מהמקום

פורסם

ציפצוף של אוטו גלידה מוכר לי מהזיכרונות שהם לא מחוברים טוב

עם היה רשום 90 מעלות ונכבה ולא נידלק יותר אז תפרק ותתקין מחדש ואם לא עובד :'( מעבד כנראה

אני מאמין שהוא לא הוציא את המעבד מהמקום

אני גם חושב, אבל זה הסבר הגיוני למה זה הגיע ל90 מעלות.

פעם אחרונה המחשב לא ציפצף כך שאני לא בטוח אם זה זיכרון, וגם כודים של ציפצופים יכולים להשתנות מיצרן ליצרן, גם של BIOS וגם לוח אם.

פורסם

הסבר הגיוני שהוא לא חיבר טוב שלא שם משחה ואולי הסינק שלו לא הכי ישר שיש אז יש מקומות שלא נוגעים אחד בשני (המעבד והקרור)

פורסם

צפצוף זה בדרך כלל אינדיקטור לבעיה בזכרונות, המשכה הטרמית לא אמורה לשנות בגדול וזה שהוא לא שם משכה לא אומר שהמעבד צריך להגיע ל90 מעלות ככה שזה לא קשור לשמכה , צריך לראות שהרכבת את ההיטסינק נכון ...

נ.ב תשנה בביוס למצב שהוא לא יגיע ל90 אלא נגיד ל65 ויכבה , 90 זה נראה לי כבר על הגבול של השריפת מעבד .. חבל ..

פורסם

הפרסקוט שלי טעם את ה90 ואמר ימי איזה קור חח

הוא עובד לי על 80 בלי מזגן בחדר אייזה באסה

עם מזגן 65-70 אני מקפיא

פורסם

משחה ועוד איך משפיעה. ההבדלים שאתם מתארים זה אם מחליפים משחה גרועה בטובה אבל בלי משחה בכלל זה מגיע

לטמפרטורות אסטרונומיות.

בפעם הראשונה שפירקתי P3 ששם התחילו עם הרעיון של המשחה הטרמית ראיתי "לכלוך" על המעבד. ניקיתי את המשחה

והטמפרטורה קפצה ל90 מעלות. אחרי שגיליתי מה זה ושמתי משחה ירדתי חזרה ל30.

פורסם

אין שום מצב שבעולם להוריד עם משכה 60 מעלות אין סיכוי

אני אצלי ניקיתי הרכבתי בלי משכה והיה שינוי של מעלה או שתיים לא יותר

פורסם

אם המחשב הגיע לBIOS אז זה לא בעיית זכרונות, אחרת הוא לא היה עולה בכלל. ומשחה היא חשובה אבל העדרה לא יכול לגרום לבעייה כזאתץ אני מאמין שפשוט ההיטסינק לא יושב טוב כמו שאמרוץ

פורסם

משחה ועוד איך משפיעה. ההבדלים שאתם מתארים זה אם מחליפים משחה גרועה בטובה אבל בלי משחה בכלל זה מגיע

לטמפרטורות אסטרונומיות.

בפעם הראשונה שפירקתי P3 ששם התחילו עם הרעיון של המשחה הטרמית ראיתי "לכלוך" על המעבד. ניקיתי את המשחה

והטמפרטורה קפצה ל90 מעלות. אחרי שגיליתי מה זה ושמתי משחה ירדתי חזרה ל30.

אין שום מצב שבעולם להוריד עם משכה 60 מעלות אין סיכוי

אני אצלי ניקיתי הרכבתי בלי משכה והיה שינוי של מעלה או שתיים לא יותר

תאמין או לא זה מה שקרה. תנסה לשים משחה.

פורסם

יש מצב טוב שזה הוריד 60 מעלות אחרי הכל למה שהוא ישקר

זה כמו שתשים תיד מעל הקרח ממש קרוב או שתיגע בו תחשוב תהבדל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים