פורסם 2006 ביולי 1819 שנים שלוםלחבר שלי יש מעבד פרסקוט 3.0, עם מאוורר מקורילאחרונה המאוורר החל להשמיע רעש חזק כאשר חם בחדראז המלצתי לו להחליף מאוורר והוא קנה את Artic-Cooling Alpine 7בכל אופן אחרי מאבק קשה הצלחתנו להתקין את המאוורר.עכשיו בעת הדלקת המחשב, נכנסנו לביוס והטמפ של היא 60-63ורמת אזהרה (באיזה טמפ יצפצף) היא 70 מע'בכל אופן, בעת הפעלת Windows המחשב נותן ציפצוף אזהרה על טמפ ומפסיק לאחר 2 שנ'הורדנו Everest בכדי לבדוק טמפ בWINDOWS, והטמפ' שם היא בין 49-54....חשוב לציין שאם העלנו את רמת האזהרה ל 80 מעלות הכל עבד טובהשאלה שלי היא האם זה תקין ?אני ממש לא מבין בשטויות האלו :-(אה ועוד משו, הייתה למארז תעלה כזאת מכוונת למעבד, היא לא נכנסת כרגע, הורדנו אותה
פורסם 2006 ביולי 1819 שנים אתה צריך לבדוק טמפ' במאמץ כשמחשב בביוס זה כמו 75% מאמץ ויכול להיות שבגלל זה היא כזו גבוהה תבדוק כמה אתה מקבל בווינדווס במאמץ
פורסם 2006 ביולי 1819 שנים שלום,לחבר שלי יש מעבד פרסקוט 3.0, עם מאוורר מקורילאחרונה המאוורר החל להשמיע רעש חזק כאשר חם בחדראל תתבייש, לעוד הרבה אנשים אין AMD
פורסם 2006 ביולי 1819 שנים מחבר חחחח אני לא מתבייש תאמין לירגע אבל עם המאוורר המקורי זה לא קרה איך זה ייתכן ?חן
פורסם 2006 ביולי 1919 שנים זה AS5 ולא 6..והAlpine 7 מגיע עם MX-1....התבלבלתי במספרים.הוא ממש לא רופףלדעתי חיזקתי אפילו קצת יותר מידי :-)אז אולי הגוף קירור לא נוגע במעבד כמו שצריך או אפילו לא נוגע בו(למרות שלא ניראה לי כי אז הוא בקושי היה נדלק וכבר היה רסטרט
פורסם 2006 ביולי 1919 שנים מחבר נוגע בוודאותהמשחה נוגעתאבל אם בוינדווז בEverest זה 49-55 זה פסדר למצב IDLE לא ?
פורסם 2006 ביולי 1919 שנים אומרים שאוורסט מזייפת קצת בטמפ, תנסה את התוכנה שבאה עם הלוח אם שלך או את ספיד פאן(SPEED FAN)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.