עבור לתוכן

לא מצליח ליצור גישה לסי די רום בבוט

Featured Replies

פורסם

אם הוא צרוב יכול להיות שכונן אחד כן קורא אותו ושניים לא. תנסה לחבר את הCDROM שקורא אותו בוודאות למחשב שבו אתה

רוצה להתקין. בכל מקרה אני הולך לישון, מקווה שעזרתי. אני אתן מבט מחר לראות אם הבעייה עוד קיימת (מקווה שלא)

פורסם
  • מחבר

ינוסה בבוקר . מחר העידכון .

פורסם

1. למה אתה צריך להעלות DOS על מנת לטעון מערכת הפעלה? אתה צריך לאתחל ישירות מה-CD של ההתקנה. DOS אינו יודע לקרוא מערכת קבצים NTFS.

2. לדעתי אחד מכונני ה-CD שלך דפוק, והשני אינו מג'ומפר כפי שצריך. דאג שה-CD יהיה על כבל נפרד מהדיסק הקשיח, ויושב לבדו על הכבל, ללא ה-CD השני החשוד כדפוק.

פורסם

היה לי משהו בסיגנון, מה שקורה זה שהגישה לדיסק היא יותר יטית מאשר ביוס מחכה לתגובה ממנו. מה שאני עשיתי בזמנו, אומנם זה דפוק אבל לא היה לי ברירה באותו זמן, לא היה לי כונן אחר. הייתי עוצר את הביוס קצת לפני שהוא פונה חCD, פותח את הכונן, סוגר אותו, מחכה עד שהדיסק מתחיל להיסתובב. ואחרי זה הייתי נותן לביוס להמשיך. נכון שזה מסובך, לא תמיד עובד יותר נכון עובד רק ב כ30% מהמקרים, אבל זה מה יש.

לא מזהה HDD חדש?

תבדוק Jumpers, האם BIOS מזהה אותו?!

פורסם

אני מכיר את התופעה שמשתמש מדבר עליה אבל זה קורה רק כשאתה שם את הדיסק בפעם הראשונה, אחרי הריסטראט הראשון שהדיסק

בפנים הוא כבר קורא אותו מהר מספיק

פורסם
  • מחבר

כמו שהציע מישהו למעלה ניסיתי להתקין בעזרת הסי די רום מהמחשב המקורי שלי והצליח ללא כל בעיה .

משמע ששני הסידירומים היו מקולקלים והם ראו את הח מהר מאוד ,אבל זה פעם ראשונה שאני נתקל בקלקול של שני סידירומים על אותו מחשב בקיצור לא משנה

בואו נאמר שציפיתי לתקלה הרבה יותר מסובכת .... ברוך השם שניפתרתי מהמחשב הזה .

תודה ל AG שתמך ועזר לאורך כל הדרך .

:xyxthumbs:

פורסם

על לא דבר בשביל זה אנחנו כאן. :yelclap: :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים