עבור לתוכן

לא מצליח ליצור גישה לסי די רום בבוט

Featured Replies

פורסם

המערכת המדוברת היא פנטיום 3 והלוח המדובר הוא: MSI 815EP Pro ver3

עכשיו אני בטוח שאני עושה הכל נכון אבל משום מה כשהמחשב עולה הוא רושם משהו כזה :

boot from atapi cd rom :......... failour

והקטע הוא שהוא אפילו לא קורא את הסי די במילים אחרות הדיסק נבדק והוא עולה יופי בכל מחשב אחר , מעבר לזה הכונן עצמו

מזוהה בביוס ודבר נוסף הוא שאני מעלה נגיד דוס עם דיסקט 1.44 ואז מנסה להכנס לסיפריה של הסי די רום אז גם כן הוא רושם לי שישנו כשל

מסויים .... בקיצור אני בבעיה גדולה למה גרמתי למישהו לרכוש הרד דיסק חדש ואני לא מצליח להעלות לו את המחשב ...

מה אתם אומרים ??

פורסם

דיסק פגום?

פורסם
  • מחבר

אם אתה מדבר על הדיסק עצמו אז אין מצב שהוא אכן פגום כמו שאתה אומר

ועוד משהו ... ההרד דיסק החדש אינו מזוהה במחשב שלי לצורך פירמוט ... מה באפשרותי לעשות ?

פורסם

לדעתי ה-CDROM בעצמו דפוק. תבדוק עם אחד אחר.

לגביי ההרדיסק - תראה שהוא מג'ומפר נכון.

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

אולי יכול להיות בגלל שהמערכת הקבצים בהרד דיסק בפורמט FAT32 או שאפשרי להפעיל ווידוס על המערכת כאשר הקבצים על ההרד דיסק הם ב NTSF ??

ולמה אני לא מצליח לפרמט את ההרד דיסק דרך הדוס ?

פורסם

XP תומך בשתי מערכות ההפעלה. אתה צריך דיסק איתחול עם דרייברים לCDROM

פורסם
  • מחבר

השאלה שלי היא האם מבחינה חומרתית המערכת מסוגלת להפעיל את הווידוס כאשר הוא על ההרדיסק במצב NTFS ?

פורסם

מה הקשר לחומרה? הביוס מעביר שליטה למערכת ההפעלה שיושבת על הPARTITION הראשון

פורסם
  • מחבר

טוב תראה מה קורה התקנתי ווינדוס ואיך שהוא עובר את הביוס הוא נתקע ... עכשיו... אחריי ריסטרט מאולץ

יש את המסך שמונה שלושים שניות לבחירת אופציה להעלת הווידוס מחדש ואחרי הספירה הוא פשוט נתקע הכל קופא ואין

סימן לשום פעולה משום רכיב ...

מה יכולה להיות הבעיה ...

פורסם

בוא נעשה סדר בבלאגן. אתה מנסה לפרמט את המחשב? להתקין עליו WINDOWS ? מההתחלה? סתם המחשב הפסיק לעבוד

ואתה רוצה לדעת למה?

פורסם
  • מחבר

אז ככה להתקין ווידוס אני לא מצליח ... מהסיבות שאני לא מצליח לקבל גישה להרד דיסק (מהדוס) וגם כן מהסידירומים (מהדוס וגם מהבוט) ...

עכשיו ההרדיסק היה חדש מהניילון אז לאחר נסיונות רבים החלטתי להתקין את הווידוס אצלי במחשב על אותו הרדיסק ולהעביר אותו כאשר הווידוס מותקן עליו

עכשיו אני מודע שזה לא מתמיד עובד אבל גם את זה ניסיתי .... מכאן אני לא רואה שום דרך לפתור את הבעיה ולכן אני פונה לכאן שמישהו יוכל לעזור במשהו

והאינדיקציות שאני יכול לתת הם שכל החומרה עובדת במצב מעולה ...

החל מהספק שהוחלף מהמחשב האישי שלי וההרד דיסק עד לכרטיס מסך שנבדק במספר מחשבים , והמעבד והלוח שלא נגעתי בהם כלל מלבד ניקיון האבק שהצטבר

(על הלוח יש נורות ביקורת וכולם מראים שהכל תקין) כך שהמעבד תקין (גם מבחינת טמפרטורות)

עכשיו הזכרונות הם SDRAM וגם הם לא מראים שום מצב של שגיאה בבדיקת הביוס (סה"כ 192MB - שלושה של 64) נוסה גם כל מיני ווריאציות של 128 משני זוגות שונים.

בקיצור הבעיה נותרה בשורה הראשונה שרשמתי - ^^^^^^^^

פורסם

א. אל תתקין WINDOWS על מחשב אחד ותעביר לשני. במקרה הטוב זה יעשה המון בעיות במקרה הרע הוא פשוט לא יעבוד.

ב. איזה הרדדיסק ולאיזה לוח אתה רוצה לחבר אותו? האם הוא מזוהה בביוס?

פורסם
  • מחבר

הכל מזוהה פיקס בביוס ההרד דיסק הוא (לא סאטה) של WD 80 גיגה , והלוח הוא MSI 815EP Pro ver3

פורסם

אתה בטוח שכונן הדיסקים בסדר, שהדיסק לא שרוט ושהוא מקורי?

פורסם
  • מחבר

אז זהו שיש לי שניים פה 1 . בא עם המחשב וה 2 . יש לי מעוד מחשב ישן .... מעבר לזה אני יכול לומר זה כשאני מנסה לעשות את הבוט ישירות מהסי די רום אז באחד אני מקבל שגיאה ישר כמו שרשמתי בהדגשה שהודעה המקורית ובשני הוא חושב ונתקע אך לא מודיע כלום ...

כמו כן בדקתי בביוס כל מיני הגדרות שקשורות לבקר הIDE ולא מצאתי כלום ... גם במנואל וגם פיזית

בהקשר לדיסק עצמו אז אין לא כל בעיה שכן הוא הותקן ממש שניות ספורות לצד הניסיון .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים