פורסם 2006 ביולי 1719 שנים יש לי בלוק ורדיאטור של Tt, ועליו יש בורג לתפוס צינור 4\1, אני רוצה להרכיב צינורות 8\3 על הבלוק והרדיאטור הזה...תודה רבה! (:
פורסם 2006 ביולי 1719 שנים http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_394_518&products_id=3658או שתקנה בודדים מחנות כלי בניין ויצא לך הרבה יותר זול
פורסם 2006 ביולי 1719 שנים מחבר מה שנתת בקישור זה פיטינג לצינורות, זה סתם יצור צוואר בקבוק. אני צריך חיבור בין הצינורות 8\3 לבלוק\רדיאטור עצמו... עריכה: הינה הסט המקורי שמגיע עם הרדיאטור (כשקונים אותו בנפרד, לא בערכה).
פורסם 2006 ביולי 1719 שנים מה שבורקס פיצה נתן לך זה בדיוק מה שאתה צריך זה נראה כמו מעברים לצינורות בתמונה אבל זו לא התמונה הנכונה פשוט יש להם בזיגזג כמה סוגים תבקש את הסוג שאתה צריך אל תטרח לחפש בחנויות כי אין שום מעביר בין הברגה 4\1 שיש בבלוק לצינור 8\3 בדקתי כבר ותאמין לי שאיןאתה יכול לקנות את כל הקיט משהו כמו 100 שקל או להגיע לתל אביב ולקנות ממני את המעביר שאתה צריך יש לי רק שניים אם זה עוזר לך אז בכייף
פורסם 2006 ביולי 1719 שנים מחבר שחר,יש 2 סוגים לערכה הזאת:הראשונה זה מחברים בין 4\1 ל- 4\1.והשני זה מחברים בין צינורות 4\1 ל 8\3, אבל הערכה הזאת לדברי זיגזג היא לצינורות ולא מתאימה לחיבור ישיר לרדיאטור\בלוק.מה דעתך?
פורסם 2006 ביולי 1719 שנים עם כל הכבוד לזיגזג באמת אחלה אנשים אבל לא תמיד הם צודקיםאני אישית קניתי מהם בדיוק את מה שאתה מבקש קיט שמגיע עם מחברים מצד אחד לבלוק ומצד שני לצינור 8\3 בקיט מגיע גם חיבור לעוד סוג של צינור טיפה יותר דק אני לא זוכר את המידה.מה שכן בעייתי זה אם אתה רוצה לחבר גם את הבלוק וגם את הכרטיס מסך כי מגיעים בקיט רק זוג מכל גודל אז תצטרך שני קיטים כאלה וזה כבר 200 שקלאבל עד כמה שזכור לי עם הבלוק מגיעים גם מחברים כאלו לא קיבלת?
פורסם 2006 ביולי 1719 שנים מחבר אין לי בלוק לכרטיס מסך, אני רק רוצה לחבר את הבלוק של המעבד ואת הרדיאטור ל8\3 במקום 4\1. אגב, אני גם לא צריך לחבר את המשאבה, כי החדשה כבר באה עם חיבור ל 8\3. בקיצור, סט אחד יספיק לזה? עריכה: הינה מה שרשום בדף היצרן: http://www.thermaltake.com/product/Liguid/Upgrade/cl-w0047/cl-w0047.asp האריזה כוללת 4 סוגים, ו- 4 יחידות מכל סוג: איזה מהם אני צריך בשביל לחבר ישירות לבלוק?
פורסם 2006 ביולי 1719 שנים תראה גם אני בדקתי באתר של היצרן ולא מצאתי שם תמונה של הקיט שאני מדבר עליו אבל בכל מקרה זה לא מה שהראית בתמונה בכל מקרה אמרתי לך כבראם אתה צריך לבלוק אני יכול לעזור לך כי יש לי שניים ספייר בקשר לרדיאטור הוא גם עם הברגה 4\1?
פורסם 2006 ביולי 1719 שנים מחבר אותו דבר, אני מדבר על הבלוק והרדיאטור של הביג ווטר !!רק לבלוק לא ממש יעזור לי לצערי...אגב זיגזג שלחו לי תמונה של אריזה של ה iconnect 69 שהם פתחו, ומה שמופיע באתר של TT זה מה שמגיע, אין שם שום דבר אחר...[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 ביולי 1719 שנים תשמע זה מאוד מוזר מה מה שאתה אומר כי אני קניתי מזיגזג קיט כזה כשאני יהיה בבית אני יעלה תמונות של המחבריםאולי זה פשוט חסר במלאי או שאפילו הפסיקו לייצר את הקיט הזה ובגלל זה הוא לא מופיע באתר
פורסם 2006 ביולי 1719 שנים תשמע אתה מדבר איתי על משהו מלפני שנה אני לא ממש זוכר איך ניראתה הקופסא אבל זה דיי דומה למה שאני זוכר מצרף כמה תמונות לא ידעתי איך להמחיש את ההבדל בגודל אז צילמתי אותם הקטן ליד הגדול
פורסם 2006 ביולי 1719 שנים מחבר תודה רבה רבה לך אחי על התמונות, איזה מוזר שההברגה הזאת הגיעה לך בערכה, מבחינת TT הערכה של ה iconnect לא השתנתה מעולם (אני זוכר אותה כשהיא רק יצאה)מצורפת תמונה, אתה רואה את החלק שמסומן באדום בצד שמאל למעלה? אם אני מבריג רק את החלק הזה החוצה, אני לא מקבל בול את מה שצילמת?![attachment deleted by admin]
פורסם 2006 ביולי 1819 שנים זה לא זהמצטער אחי פה נגמרו לי הרעיונות ??? מה שכן אתה יכול לעשות זה לקנות מעביר מ4\1 ל8\1 ועוד אחד מ8\1 ל8\3 או למצוא פה מישהו שיש לו בלוק של טרמלטק ושלא השתמש במחברים האלו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.