פורסם 2006 ביולי 1719 שנים יש לי לאפטופ שעליו מותקן WINXP SP2 MEDIA CENTER ורוצה ACTIVATION.. הוינדוס מקורי ולמרות זאת כאשר אני עושה ACTIVATION הוא כותב לי שהוינדוס כבר הופעל ויוצא בחזרה לLOGIN וכך הלאה. המצב היחיד שבו אני יכול להיכנס למחשב הוא בSAFE MODE כאשר כרטיס הרשת לא מהווה פקטור.. ולמרות זאת - נשארה על המחשב תיקיה משותפת לכן אני יכול להעביר לשם משהו במצב רגיל כאשר הוא בLOGIN ואז לבוא ולהפעיל את זה בSAFE MODE... ניסיתי לשים שם WIN XP SP2 מהדיסק המקורי ולהפעיל במצב בטוח ואז כשהוא ביקש סידיקי נתתי לו אבל הוא כתב שהסידיקי לא נכון(ועוד פעם - הסידיקי מקורי לגמרי) ניסיתי גם ליצור דיסקט בוט ולנסות דרך MS-DOS לתת בוט מההארדיסק - אבל הדוס לא מזהה את כונן C בכלל..(אני כותב c: והוא פשוט כותב שאין כזה דבר) אני חייב עזרה! לא נתקלתי עדיין במחשב כלכך אטום
פורסם 2006 ביולי 1719 שנים אם הווינדוס מקורי והכל, בחר לעשות את ה ACTIVISION דרך הטל. הם יתנו לך פרטים חדשים שיתאימו לווינדוס.הדיסקט הפעלה שיוצרים דרך הווינדוס לא מאפשר גישה להרדיסק, צריך להוריד מהאתר של מיקרוסופט סט של 4 דיסקטים, נתנו למישהו את הלינק השבוע חפש בפורום.יש גם את האתר www.bootdisk.com שאולי יעזור לך ליצור דיסקט הפעלה.
פורסם 2006 ביולי 1819 שנים מחבר אוקיי עשיתי בוט להארדיסק.. עכשיו איזה קובץ בתוך התיקיה של ההתקנה אני צריך להפעיל מדוס כדי להתחיל את ההתקנה? הפעלתי את WINNT.EXE אבל הוא אומר שצריך SMART משהו כדי שזה יהיה יותר מהר ואז שאני מפעיל בלי אז זה כאילו נתקע אחרי כמה זמן בהעתקת קבצים.. ממש כאילו נתקע.. מישהו יכול לעזור?
פורסם 2006 ביולי 1819 שנים צריךSMARTDRV.EXEאני ניסיתי בעבר אבל ניתקלתי בהמון בעיותנפתח לי חלון של הגדרות מקלדת ולא הצלחתילשנות את ההגדרות והפסקתי את ההתקנהלבסוף פתחתי את המחשב חיברתי זמניתCDROM לקבל ה IDE והתקנתי מישם
פורסם 2006 ביולי 1819 שנים תוריד smart drive ותוסיף אותו לדיסקט. http://vetusware.com/download/SMARTDRV.EXE/?id=52אחרי שאתה מפעיל את המחשב מחדש דרך הדיסק, תריץ את הקובץ לפני ההתקנה.(זה יראה לך כאילו שלא קרה כלום, אבל כשתפעיל את ההתקנה העתקת הקבצים תהיה מהירה ולא מקרטעת).
פורסם 2006 ביולי 1819 שנים מחבר אני אנסה את זה עכשיו.. נקווה מאוד שזה יעזור צריך SMARTDRV.EXE אני ניסיתי בעבר אבל ניתקלתי בהמון בעיות נפתח לי חלון של הגדרות מקלדת ולא הצלחתי לשנות את ההגדרות והפסקתי את ההתקנה לבסוף פתחתי את המחשב חיברתי זמנית CDROM לקבל ה IDE והתקנתי מישם לי אין אפשרות לעשות את זה - זה לאפטופ. עריכה - זה עובד! תודה רבה רבה לך sgsg.
פורסם 2006 ביולי 1819 שנים מחבר צצה בעיה נוספת.. מכיוון שהמחיצה היחידה שאני מצליח להפעיל דרך דוס היא מחיצה שעובדת בNTFS אז התקנתי שם את הקבצים של ההתקנה עם הWINNT ואז שהוא ביקש ריסטרט עלה הוינדוס הרגיל מכונן C: שעובד על FAT32.. איך אני גורם למחשב לעשות את הבוט מכונן ולא מכונן C:?
פורסם 2006 ביולי 1919 שנים ההתקנה בכונן D הצליחה בלי בעיות?יש בפורום הסברים להתקנת שתי מערכות הפעלה על אותו מחשב, אני לא זוכר איך עושים את זה, נראה לי שזה קשור לקובץ BOOT.INI.
פורסם 2006 ביולי 1919 שנים מחבר נדפקתי... מחקתי בטעות עם FDISK את שני המחיצות... יש איזושהיא דרך להחדיר למחשב וינדוס ללא כונן סידירום?או לחילופין - לחבר למחשב הנייד כונן סידירום רגיל של מחשב רגיל.. ?
פורסם 2006 ביולי 1919 שנים מחבר הוא לא כזה ענתיקה אבל אי אפשר לעשות בוט מUSB.. זה סלרון 1200 עם 20גיגה צורב CD פיירוייר כרטיס רשת 256MB זיכרון ועוד איזה כמה דברים - WINXP רץ חלק.. אפילו CS 1.6 רץ ב80-100FPS... עם כרטיס מסך של SIS...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.