עבור לתוכן

מהו רדיוס הפגיעה של פצצת אטום?

Featured Replies

פורסם

במקום לפתוח תרד חדש... ;D

---

למי בעולם יש פצצת ניטרון.

והאם יש סיכוי שהיא תגיע לידים של טרוריסטים? :P

• תגובות 51
  • צפיות 12.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לפי קצב הגידול פה של הערבים עוד 6-7 שנים יבחר ראש ממשלה ערבי לפי רוב ערבי שהיה פה בארץ וכן

כול האנרסל של ישראל יחיליף ידיים

פורסם

WE CANNOT LET THAT HAPPEN!!!!

:o :o :o :o :o :o

פורסם

אני עד אז היה רחוק רחוק מכאן בברזיל יפרק ברזליות ויחיי שם באושר ואושר עד שישראל המוסמלית תשמיד את כול העולם

פורסם

במקום לפתוח תרד חדש... ;D

---

למי בעולם יש פצצת ניטרון.

והאם יש סיכוי שהיא תגיע לידים של טרוריסטים? :P

לאף אחד זה לא קיים.

פורסם

פצצת ניוטרון יש לארה''ב ולישראל לפי מה שאמרו כול מיני סוכנות ביון (אבל לא בטוח כי זה סה''כ חושבים שיש)

מימן יש לנו ולארה''ב וזה כבר משהו איכותי

פורסם

בכדי להתחיל תגובת שרשרת בפצצת מימן (כלומר לפוצץ אותה) צריך פצצת אטום שתשמש כהדק.

ופצצת ניוטרון יש ע"פ פירסומים זרים לארה"ב ולרוסיה.

פורסם

ואננו אמר שלישראל יש פצצות אטום בעוצמות ענקיות וגם פצצות מימן וניוטרון

פורסם

ואנונו מדבר אנגלית... כנראה לא הבנת אותו טוב... האידיוט הזה יכול לדבר עד מחר. הוא אולי יודע איך בנוי הכור ושיש לנו מחסנים, אבל הוא לא יודע מה בשיוק יש לנו.

פצצת המימן הכי גדולה נמצאת ברוסיה... בסירטון שראיתי עליה אמרו שהצליחו למדוד את ההדף שהיא יצרה בניסוי אחרי שהוא הקיף פעמים את כדור הארץ... זה מה שנקרא בום גדול :smile1:

פורסם

ואנונו מדבר אנגלית... כנראה לא הבנת אותו טוב... האידיוט הזה יכול לדבר עד מחר. הוא אולי יודע איך בנוי הכור ושיש לנו מחסנים, אבל הוא לא יודע מה בשיוק יש לנו.

פצצת המימן הכי גדולה נמצאת ברוסיה... בסירטון שראיתי עליה אמרו שהצליחו למדוד את ההדף שהיא יצרה בניסוי אחרי שהוא הקיף פעמים את כדור הארץ... זה מה שנקרא בום גדול :smile1:

יש לי אנגלית טובה

זה שיש לו אנגלית שפרץ מדבר זה לא אשמתי

פורסם

פצצת ניוטרון יש לארה''ב ולישראל לפי מה שאמרו כול מיני סוכנות ביון (אבל לא בטוח כי זה סה''כ חושבים שיש)

זה לא קיים צא מהסרט

פורסם

לישראל אין פצצת מימן משום שאין לה פצצת אטום שנדרשת להפעיל אותה !!! :kopfpatsch: ::)

פורסם

^^ אחד הדברים ההזוים ביותר שנאמרו אי פעם בפורום

אני מקווה שזה ציניות

פורסם

לישראל אין פצצת מימן משום שאין לה פצצת אטום שנדרשת להפעיל אותה !!! :kopfpatsch: ::)

.... :screwy:

פורסם

לישראל יש פצצת אטום (פצצת-ביקוע גרעיני) ;D

אבל אין לאולמרט את הביצים לפוצץ אותה

--

בקשר לכל נשק השמדה המוני אחר ...

אני לא יודע אז אני לא אומר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים