פורסם 2006 ביולי 1619 שנים יש לי radeon 9800 pro ועכשיו האיוורור שלו חרא אני משחק במשחק המסך ניהיה שחור!!! קיצר עכשיו תקעתי מולו מאוורר שמתחבר לחשמל 220 וולט ואני כבר משתגע מהראש אין לי מאוורר אחר מה אתם מציעים לי לקנות? משהו טוב יחסית למחיר ושלא יעשה הרבה רעש!!! בבקשה!! ואל תגידו לי לחפש למה אני לא מצליח לעשות חיפוש באתר! הדפדפן פשוט חושב שנה ובסוף לא מגיע לכלום
פורסם 2006 ביולי 1619 שנים אני חושב שה Thermalright V-1 יהיה הבחירה הטובה ביותר בשבילך... http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4041 אם מישהו חושב שאני טועה הוא מוזמן לתקן אותי...
פורסם 2006 ביולי 1719 שנים מחבר מה זה?! הוא יכנס למארז שלי לפחות? רשום שזה מגיע עם מאוורר ואפשר לשים עוד מאוורר הכוונה על הצלע קירור? ואולי יש לך מידות של הדבר הזה? תודה
פורסם 2006 ביולי 1719 שנים המאוורר זה 8 ס"מ על 8 ס"מהצד השני גם בערך אותו גודלהעובי של המאוורר והדבר לידו זה 2 ס"מ זזהצד השני זה ס"מ גג
פורסם 2006 ביולי 1719 שנים מה לגבי סיילנסר?מוציא את החום מהמארז וגם צלעות קירור מפלצתיות מאוורר מעולה ושקט ביותר.
פורסם 2006 ביולי 1719 שנים מה לגבי סיילנסר?מוציא את החום מהמארז וגם צלעות קירור מפלצתיות מאוורר מעולה ושקט ביותר.ה - V1 טוב בהרבה מכל סיילנסר.זה הוכח בביקורות, במשך זמן רב יחסית הוא היה הקירור הטוב ביותר לכרטיס מסך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.