עבור לתוכן

בקשר למאווררים - סירקולציה + התחממות של ספק כח

Featured Replies

פורסם

התקנתי שלושה מאווררים במארז.

אחד 80מ"מ מקדימה [מוציא אוויר] שמחליף מאוורר ג'נרי שבא עם המארז, אחד 80מ"מ מאחורה [מכניס אוויר] ואחד 120מ"מ בצד [מוציא אוויר].

אני מבין שהסידור הזה לא מוצלח ואני שוקל לסובב את כל המאווררים במארז (כך שאני מקבל מאוורר 80מ"מ מקדימה למטה שמכניס, 80 מ"מ מאחורה למעלה שמוציא [כי אוויר חם עולה למעלה] ו120מ"מ בצד שמכניס).

החשש שלי הוא שהמאוורר מקדימה חסום ע"י הפאנל הזה של המארז (אתם יודעים על מה אני מדבר.. ככה שאני לא יכול לראות אותו כשהמארז סגור) ולכן אני לא בטוח אם תהיה לו גישה לאוויר כדי להכניס אותו.. אני צודק? (מצד שני, כרגע הוא מוציא את האוויר הקר ולא את החם [כי הוא נמצא למטה] ולכן הוא לא מועיל לי).

ועוד שאלה קטנה. כי מתכוון בימים הקרובים להתקשר לחברה שקניתי ממנה את ספק הכח שלי (Spire RockeTeer 600W) מכיוון שהוא מתחמם מאוד ומחמם לי את כל החומרה, ואני מפחד שהוא עלול לגרום לה נזק. אני לא יודע אם זה בגלל שהוא פגום או שהוא פשוט גרוע.. אבל אם זה בגלל שהוא גרוע אז לדעתי אסור להם בכלל למכור מוצר שמזיק לכל המחשב שלך. העניין הוא שקניתי את הספק לפני יותר מחודש אבל מה לעשות שבחודש הזה הייתי עסוק בלהתקין אותו, לראות שהכל מתחמם, אז לקנות ולהתקין בגללו קירור חדש, ולראות שעדיין מתחמם.. יש אחריות כלשהי על דברים כאלה או שהם פשוט יכולים למכור מוצרים גרועים שהורסים לי את המחשב? \=

תודה.

פורסם

בקשר לספק אני לא יודע כי אני לא מכיר את החברה וגם לא כל-כך מתמצא...

בקשר לסירקולציה, אם אתה אומר שלמאוורר מקדימה אין גישה לאוויר (כלומר המארז מכסה אותו באופן מוחלט ככה שאי אפשר לראות אותו) אז התכנון של המארז מאוד לקוי. לכן יש 2 אופציות:

1. אתה עושה חיתוך של המארז במיקום של המאוורר (במידה וניתן) ואז שם אותו כמכניס ואת השאר כמוציאים.

2. אתה מפעיל את המאוורר בדלת כמכניס ואת השני כמוציא.

במידה והמאוורר הקדמי כן בא במגע אם אוויר, ראה אופציה מספר 1 רק ללא החיתוך.

בכל מקרה, הייתי מציע לבצע נקיון יסודי של המארז והמאווררים מאבק ולסדר את החוטים בעזרת אזיקונים.

בהצלחה! :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

הכל נקי כי כבר ניקיתי.

זה לא שאין לו גישה לאוויר.. פשוט המרווח בינו לבין המכסה הקדמי של המארז (זה שעשוי מפלסטיק.. אתם יודעים על מה אני מדבר... הפאנל הקדמי) קטן מאוד..

זה נקרא שיש או שאין גישה לאוויר? כי בחיים לא ראיתי מארז עם מאוורר חשוף מקדימה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים