פורסם 2006 ביולי 1519 שנים זנחתי את הרעיון לעשות מסיבת גיוס בבית ריק כי יש שכנים.רעש אחרי השעה 11 יגמור אותם ואז הם יגמור את המסיבה.בפארק דשא ובחוץ לא בא לי. חשבתי על מועדון - השאלה איזה?כולנו בסביבות גיל 17-18 והמועדון צריך להיות באזורת"א חולון ראשל"צתודה
פורסם 2006 ביולי 1619 שנים מחבר שאלה למי שהיה באדמ'ס או שבטוח בעצמו לגבי התשובה:אמממ על המועדון אדמ'ס כתובפתיחת דלתות החל מהשעה 22:00 כניסה חופשית עם הזמנת מינימום של 60 שקלים.קהל יעד: 18 ומעלהאדמ'ס ראשל"צ, רחב ברשבסקי 10, אזור התעשייה הישן ראשון לציון.הזמנה מינימום של 60 שקלים לכל החברה או כל אחד חייב לשלם מינימום 60 שקל ?
פורסם 2006 ביולי 1619 שנים שאלה למי שהיה באדמ'ס או שבטוח בעצמו לגבי התשובה:אמממ על המועדון אדמ'ס כתובהזמנה מינימום של 60 שקלים לכל החברה או כל אחד חייב לשלם מינימום 60 שקל ?60 כל אחד כמובן ...אם אתה רוצה, תארגן מקום ואני יכול להביא לך ציוד מסיבות בגרושים (רמקולים, מכונת קריוקי, תאורה ועוד )
פורסם 2006 ביולי 1619 שנים חשבתי ללכת להופעה של ABORTED בקולטורה..הבעיה היא שזה ב10 לאוגוסט..בדיוק ביום שאני מתגייס..מה יקרה לי אם אני אבריז להם ? זאת גם תהיה בערך מסיבת גיוס..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.