עבור לתוכן

[שאלה] איך המחשב הבא? תכנסו בבקשה

Featured Replies

פורסם

זה מחשב חדש שקיבלתי לא מזמן והוא אמור לרוץ...אני לא יודע למה אבל יש לו לפעמים קטעים שהוא ממש איטי והוא לא אומור להיות כזה

תיאור:

P4 2.66G 1MB + ABIT SG-80

INTEL P4 2.66Ghz S-775 BUS-533 1MB EM64T 506

Memory DDR400 512MB V-DATA CL2.5

ABIT SG-80 (661FX) S-775+AGP+VGA+SATA

HDS722580VLAT20 - HITACHI 80GB (2MB) 7200RPM

GEFORCE 440MX 64 MB שאני הוספתי ממה שהיה שלי כי לא רציתי את הכרטיס מסך המשולב שקיבלתי עם הלוח אם של SIS משהו מעפן...

אבל בכללי המחשב אמור לזוז סבבה בלי תקיעות כאלה מדי פעם ואני לא יודע מה הבעיה ואני יודע לשמור על מחשב נקי מוירוסים וכל הזבל וכדו'

אז מה אני יכול לעשות שהמחשב ירוץ לי?

תודה מראש לכל העוזרים...

פורסם

מה אתה מנסה להריץ עליו?

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

בגלל בXP כשאני עובד עם תוכנות כמו למשל MP3 ודפדפן אני שומע שהמוזיקה נתקעת כזה ואני לא מבין למה זה ככה זה לא אמור להיות כזה כבד המחשב

הוא בקושי זז ואין לי מושג ואני לא מפגר...אני יודע איך לטפל במחשב כמו שצריך ואין לי שום שטויות במחשב אבל בכל זאת הוא עובד כמו מחשב ישן =\

פורסם

בגלל בXP כשאני עובד עם תוכנות כמו למשל MP3 ודפדפן אני שומע שהמוזיקה נתקעת כזה ואני לא מבין למה זה ככה זה לא אמור להיות כזה כבד המחשב

הוא בקושי זז ואין לי מושג ואני לא מפגר...אני יודע איך לטפל במחשב כמו שצריך ואין לי שום שטויות במחשב אבל בכל זאת הוא עובד כמו מחשב ישן =\

חשבת על זה שהוא באמת מחשב ישן? :kopfpatsch:

פורסם

ישן ישן אבל לא עד כדי כך... עדיין הוא אמור לרוץ חלק באקס פי

נסה לבדוק איזה תוכנות רצות לך ברקע? אתה עובד עם נורטון אנטיוירוס? אם כן תחליף אותו כי הוא חונק ת'מערכת... תריץ בדיקות להארדיסק, לזכרונת, סרוק לוירוסים, סרוק לספייווארים, תעדכן דרייברים, תמחוק קבצי TEMP ותתקן רג'יסטרי, תאחה את ההארדיסק זה עוזר מידי פעם ולא יזיק לעשות את זה, תבדוק איזה תוכנות עולות עם המערכת הפעלה... כל הדברים האלה עשית/יודע לעשות? אל תתעצל לעשות אותם כי אלה דברים חשובים

פורסם
  • מחבר

ישן ישן אבל לא עד כדי כך... עדיין הוא אמור לרוץ חלק באקס פי

נסה לבדוק איזה תוכנות רצות לך ברקע? אתה עובד עם נורטון אנטיוירוס? אם כן תחליף אותו כי הוא חונק ת'מערכת... תריץ בדיקות להארדיסק, לזכרונת, סרוק לוירוסים, סרוק לספייווארים, תעדכן דרייברים, תמחוק קבצי TEMP ותתקן רג'יסטרי, תאחה את ההארדיסק זה עוזר מידי פעם ולא יזיק לעשות את זה, תבדוק איזה תוכנות עולות עם המערכת הפעלה... כל הדברים האלה עשית/יודע לעשות? אל תתעצל לעשות אותם כי אלה דברים חשובים

המחשב לא ישן הוא בקושי 8 חודש אצלי וכן אני עשיתי לו את כל הסריקות האלה ויש לי KASPERSKY בתור אניטי וירוס כי אני יודע שהוא יותר קל על המחשב ואני יודע איזה תוכנות רצות לי במחשב בהתחלה ובכללי ובכל זאת זה לא עוזר ואני לא יודע למה זה ככה...=\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים