עבור לתוכן

עזרה בבחירת נגן mp3 2G עד 1000 ש"ח(200$)

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין לקנות נגן mp3 כפי שמצויין בכותרת. ואני מעוניין מכם בהמלצות לנגנים בתחום המחיר שהצבתי.

כמובן שארצה שהנגן ינגן באיכות טובה, עם אקוליזר. בעל יכולת הקלטה טובה( טייפ מנהלים), ממיקרופון פנימי וחיצוני, רדיו, אם הוא מגיע עם פונקציות של הצגת תמונה או וידאו מה טוב

מאוד חשוב לי שיפעל על סוללות רגילות או שיהיה בעל יכולת לטעינה משקע החשמל, כי לא בטוח שיהיה לי מחשב במעונות.

כמו כן הבנתי שהנגנים מקליטים בפורמט WMA, כמה זמן ניתן להקליט על נגן של 2G (בערך 200 דקות?)

האמת שלאחר מחקר קצר אני מתלבט בין 3 נגנים: IAUDIO U3,U2 וCLIX של איריבר.

אני אוהב יותר את הU3 של איאודיו, ורוב הביקורות עליו גם די טובות.

על מה אתם ממליצים מבין הנגנים הללו? ועל אילו נגנים נוספים את יכולים להמליץ במחיר הזה?

יתכן ואוכל לרכוש אותו בחו"ל ( אמא טסה לארה"ב וקנדה) ושם בטוח הוא יהיה זול יותר בכמה מאות שקלים, אבל השאלה היא האם היא יכולה להעביר את הנגן בקלות בתיק האישי שלה לא במזוודה ( האם לא שואלים שאלות או עושים בעיות על זה?)

ודבר שני האם שווה לקנות בארץ ולקבל עליו אחריות? או שיש לאחד מהם אחריות בין לאומית?

תודה לעוזרים

פורסם

ה CLIX עוד לא יצא בארץ כך שאם תרצה אותו האפשרות היחידה היא לקנות בחו"ל.

אני לא יודע אם זה גם בנגנים החדשים של איריבר אבל לפי מה שאני יודע , בארה"ב הנגנים הם בגרסא שונה שלא מאפשרת מספר פונקציות שיש בגרסא האירופאית.

הU3 הוא נגן מצויין וכך גם הU2 ההבדלים בינהם הם המסך הצבעוני, עוצמת המגבר, וקצת מימדים פיזיים.

קיים מטען לחשמל, אך הוא אופציונלי ובארץ לא ניתן לרכושו, כך שהוא יכול להטען רק דרך המחשב (אם אתה קונה בחו"ל, אז יכול להיות שתוכל לקנות גם מטען בנפרד).

בקשר לקנייה בחו"ל- אתה צריך לקחת בחשבון שלא תהיה לך אחריות בארץ, לדעתי זה סיכון מסויים לנגן כזה יקר.

לאף נגן אין אחריות בין-לאומית חוץ מלאייפודים.

להביא דבר כזה לארץ מחו"ל, זה כמו להכניס אותו- פשוט שתוציא אותו מהאריזה ותגיד שזה שלה (שהיא הביאה מהארץ).

פורסם
  • מחבר

מה ההבדל בין הגרסאות? אירופאית, אמריקאית?

ומה אתה אומר על השניים האחרים כלומר מה עדיף מבין השלושה?

פורסם

אני עם ה G3 ואין לי שום תלונות מצויין מכל הבחינות. הוא מאד דומה ל U2 וה3 ברוב הפונקציות שלהם. אני חושב שהU3 יותר כדאי.

פורסם

תלך על הclix.....יותר טוב מהU3....

פורסם
  • מחבר

תלך על הclix.....יותר טוב מהU3....

במה הקליקס טוב יותר מהיו 3? כמו כן הקליקס עדיין לא נמכר בארץ וקנייה שלו תתאפשר רק בחו"ל.

פורסם

מסך יותר גדול , יותר נוח, סוללה יותר טובה, עיצוב מדהים, לפי דעתי הנגן הכי יפה שיש.

אני כמעט בטוח שאיכות הסאונד שלו יותר טובה ......איכות הסאונד בU10 יותר טובה מהU3...אז בקליקס כנראה שגם.

וחוץ מזה כל הביקורות על הקליקס אומרות שאיכות הסאונד בו היא פשוט מושלמת ודומה לZVM.

כל האתרים בחו"ל משבחים את הנגן הזה ונותנים לו ציונים גבוהים ממש......נגן כמעט מושלם.

פורסם
  • מחבר

מסך יותר גדול , יותר נוח, סוללה יותר טובה, עיצוב מדהים, לפי דעתי הנגן הכי יפה שיש.

אני כמעט בטוח שאיכות הסאונד שלו יותר טובה ......איכות הסאונד בU10 יותר טובה מהU3...אז בקליקס כנראה שגם.

וחוץ מזה כל הביקורות על הקליקס אומרות שאיכות הסאונד בו היא פשוט מושלמת ודומה לZVM.

כל האתרים בחו"ל משבחים את הנגן הזה ונותנים לו ציונים גבוהים ממש......נגן כמעט מושלם.

הבנתי ועוד שני דברים:

הראשון לקליקס יש סוללה נטענת, האם אפשר גם לקנות לו AC ADAPTER על מנת להטעינו בחשמל?

שני, חשובה לי מאוד יכולת ההקלטה של המכשיר בשביל הלימודים, כמובן שהאיכות פחות חשובה לעומת זמן ההקלטה, כמה זמן לדעתכם ניתן להקליט על נגן של 2G באיכות הנמוכה ביותר?

פורסם

הרבה. על iAudio u2 בנפח 1GB יש איזה 15 שעות הקלטה באיכות גבוהה. אפילו יותר.

פורסם
  • מחבר

אז אם מה שאתה אומר נכון, אין לי צורך ב 2 גיגה זכרון, אלא אני יכול להסתפק רק ב1. הסיבה המרכזית ללקיחת 2 גיגה אצלי היא על מנת להקליט מספר רב של שעות, אבל אם אתה אומר שעל 1 גיגה ניתן להקליט כ15 שעות נגיד גם כ10 שעות זה מעל ומעבר למצופה. אתה בטוח במה שאתה אומר נכון?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים