עבור לתוכן

בעייה בזיהוי של כרטיס קול מובנה ע"י המערכת

Featured Replies

פורסם

אני לא בטוח שאפשר להעביר מבקר RAID אחד לשני ובקשר לגיבוי - אם הבעייה היא בכלל תוכנתית שלא חשבנו עליה (סיכוי קלוש

אבל עדיין). בכל מקרה תראה אם אפשר לעשות הפוך - לחבר את ההרדיסק הבודד לבקר של הסיליקון בתור JBOD כלומר סתם חיבור

רגיל תוך כדי שהRAID מופעל על השניים האחרים

פורסם
  • מחבר

הבנתי.. אבצע ואז אעדכן.. אבל משהו מעניין שקרה לי עכשיו:

הסרתי את הדרייברים החדשים של nvidia וחיברתי את ההרד דיסק הנוסף. הווינדוס בסופו של דבר עלה, אבל לא זיהה אותו ולא הציג אותו

כלומר עדין רק כונן c מוצג במחשב שלי. וגם בניהול דיסקים ב-XP הוא לא מוצג. בביוס דרך אגב הוא מזוהה

פורסם

בגלל דברים כאלה אני מעדיף שתגבה. שWINDOWS לא תחליט פתאום "הי איזה יופי יש לי עוד דיסק בוא נמחוק אותו" וכל

מיני רעיונות מבריקים מבית MICROSOFT

פורסם
  • מחבר

אולי הווינדוס דפוק.. אולי אסוס דפוקים על הבלאגן שלהם בלוח.. אולי NVIDIA דפוקים עם הדרייברים שלהם.. אבל דבר אחד בטוח.. ששיחקת אותה אחשלי

שמתי את ההרד דיסק על JBOD על הבקר של סיליקון והוא אכן עלה.. ווינדוס אכן זיהה אותו.. ואני אכן מאושרררררררררר

ואני חייב לך באמת באמת באמתתתתתתת תודה

אני מודה.. לא הייתי חושב על זה חח

תודה אחי.. כל ההכבוד לך..

הסאונד נפתר ועכשיו זה נפתר.. תודה גם לכל העוזרים בפוסט ההזוי הזה שנתן לי כמה לילות טובות בלי שינה.

רק עוד שאלה אחת קטנה ואני עוזב אותך מבטיח חח

זה שהוא מוגדר על JBOD, זה ישנה משהו בביצועים שלו לעומת זה שהוא היה מוגדר במצב רגיל על הבקר של nvidia?

פורסם

א. סבבה בשביל זה אנחנו כאן וכמו שכתבתי בתגובה הראשונה - אני לא רוצה שאף אחד יעבור את הכאב ראש שאני עברתי.

ב. JBOD זה רק אומר שהבקר מתייחס אליו כחיבור SATA רגיל - כמו בביוס. אני לא שמתי לב להבדל בביצועים - מקסימום עוד

חצי שניה בטעינת הביוס והבקר שבא אחריו.

פורסם
  • מחבר

או קיי.. גם אם כן יש הבדל עדיף שזה יהיה ככה.. האמון שלי בASUS ו NVIDIA ירד קצת בעקבות המקרה הזה.. אני מקווה מאוד שזה יעזור לאחרים שיתקלו באותה בעייה.. ושוב תודה רבה לך

מבחינתי הדיון יכול להינעל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים