עבור לתוכן

משעמם רצח...מה לעשות בחופש לפני הצבא?

Featured Replies

פורסם

יש למישהו רעיונות...אני וחברים שלי שוברים תראש ואין ממש מה לעשות חוץ מסנוקר\לאכול בחוץ\קניונים וכאלה דברים...אנחנו אולי נוסעים לאילת אבל בנתיים משעמם רצחחח....יש הצעות מעניינות?

פורסם

להקים צבא של תותחי תפוחי אדמה ;D

פורסם

get a job. save up some money..

פורסם
  • מחבר

i have enough ;)

פורסם

תפסיק להיות עלוקה אוכלת חינם ותמצא עבודה, עדיף פיסית שתקרע את התחת ותבין מה היא מהות השקל.

זה יסדר אותך ממש טוב בחיים במיוחד לפני הצבא.

פורסם

תפסיק להיות עלוקה אוכלת חינם ותמצא עבודה, עדיף פיסית שתקרע את התחת ותבין מה היא מהות השקל.

זה יסדר אותך ממש טוב בחיים במיוחד לפני הצבא.

:xyxthumbs:

פורסם

אולי לפגוש נופים,תרבויות,היסטוריה,אנשים,טבע בארצות רחוקות כמו שכולם עושים? :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

ההורים לוקחים אותי לארצות הברית....

בקשר לעבודה אני רוצה כי משעמם לי רצח..אבל חוץ מזה...אני רוצה משהו לא שיגרתי כזה כי הכול אותו דבר כל הזמן וזה מעצבן....אין משהו חדש :-X

פורסם

-למצוא עבודה

-לא משנה מה-למצוא בכל יום עיסוק אחר...בכל יום לצאת מהבית ולהפגש עם חברים..בבוקר,בצהריים,או לצאת לבלות בערב...זה פשוט חשוב כי אחרת אתה תתפס על הקירות

-ללמוד לנגן על כלי נגינה שאתה מעוניין בו

-לטוס לחו"ל למשך תקופה...עם חברים או משפחה

-להצטרף לקורס הגנה עצמית כזה או אחר [נינג'יטסו,קראטה,בושידו] או לחליפין להתחיל ללמוד ברייק דאנס\קפוארה או כל דבר אחר שמפעיל את הגוף [*כל אלה במידהו יש לך הרבה זמן עד לצבא]

-להרשם לחדר כושר ולהתאמן על בסיס של יומיים [יום כן,יום לא...או לחליפין להתאמן כל יום כאשר יום אחד אתה עובד על המכונות בחדר כושר ויום אחד אתה עובד על אירובי]

-להוציא רישיון נהיגה [אם לא עשית את זה עדיין]

-והכי הכי חשוב-לא לשים זין על כלום..אתה יודע שיש לך הרבה זמן,אז קח את הזמן ותעשה מה שאתה רק רוצה...קצת ספונטניות לא מזיקה...רוצה לנסוע לאנשהו?רוצה לטייל איפשהו?בלי דין ובלי חשבון,פשוט לך על זה.

פורסם
  • מחבר

1)אני נראה לי משיג עבודה בקרוב..

2)לא נמשך לכלי נגינה חח

3)נוסע לארה"ב עם ההורים ולאילת עם חברים

4)אני מתאמן בחוג של אקרובטיקה פעמיים בשבוע

5)אני מתאמן בבית 3 פעמים בשבוע משקולות כפיפות בטן שכיבות שמיכה והכול רץ עוד פעמיים בשבוע בערך

6)אני מחפש מורה נהיגה טוב ולומד

7)אני משתדל להיות ספונטני אבל רוב היום מרגיש ריקנות מעצבנת

אני עושה את רוב הדברים האלה ועדיין הכול מסריח כזה הכול חוזר על עצמו ומשעמם אין דברים חדשים בעולם הכול תכלס אותו דבר :s07:

פורסם

1)אני נראה לי משיג עבודה בקרוב..

2)לא נמשך לכלי נגינה חח

3)נוסע לארה"ב עם ההורים ולאילת עם חברים

4)אני מתאמן בחוג של אקרובטיקה פעמיים בשבוע

5)אני מתאמן בבית 3 פעמים בשבוע משקולות כפיפות בטן שכיבות שמיכה והכול רץ עוד פעמיים בשבוע בערך

6)אני מחפש מורה נהיגה טוב ולומד

7)אני משתדל להיות ספונטני אבל רוב היום מרגיש ריקנות מעצבנת

אני עושה את רוב הדברים האלה ועדיין הכול מסריח כזה הכול חוזר על עצמו ומשעמם אין דברים חדשים בעולם הכול תכלס אותו דבר :s07:

אכן,המצב קשה :D

אז יש רק פיתרון אחד לבעיה

תתגייס

פורסם

תפתח ויקיפדיה על איזה ערך שבא לך באותו רגע, תקרא, תעבור ללינקים שמעניינים אותך, תקרא גם עליהם... אפשר ככה בלי סוף, זה ממש ממכר.

אם יש לך סבלנות לקרוא הרבה כמובן :)

פורסם
  • מחבר

חח יש לי בעיית ריכוז...

ובקשר לזה שלפניו..בצבא יהיה לי עוד יותר משעמם כי אני בן יחיד עם פרופיל 64...וגם ממש לא בא לי להתגייס עכשיו אני לא מרגיש שזה הזמן...

פורסם

תדע משהו לחיים...

אין אף פעם זמן טוב לצבא... ובמיוחד למילואים שבאים אחרי.

תמצא עבודה.. זה יעביר לך יופי את הזמן (מנסיון) ותכיר גם אנשים חדשים שם..

ואם אין לך תפקיד מסויים בצבא.. אז תתרגל לשתעמם.. יש לך 3 שנים להעביר ככה

ובעיות ריכוז זה רק תרוץ של אנשים שהם לא רוצים ללמוד ורוצים הקלות..

אם אתה אוהב משהו.. אתה תקרא חומר בנושא הזה ותתעניין בו .. לא משנה כמה "בעיות ריכוז " יש לך

פורסם

אמממ...תעשה מודינג ? שבור שיאים חדשים בסופר פאי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים