עבור לתוכן

השמאל הקיצוני הישראלי - גועל נפש

Featured Replies

פורסם

אלא מה? מה ציפית שהם יגידו? ::)

פורסם
אורי אבנרי טוען כי "הצבא הוא זה שמנהל את המדינה"

אם הוא באמת היה צודק...

מה לעשות שאנחנו חיים במציאות-לא-מציאות כבר 58 שנה ואין ברירה

אחרת, עד כמה שזה אולי נוראי, מאשר לחיות במדינת צבא

עריכה:

ואולי מספיק להכליל את כל השמאל במדינה?

כמו שבימין יש אנשים שפויים, ויש אנשים יותר קיצוניים ולא שפויים, המצב זהה

לחלוטין בצד השני. גם בשמאל יש אנשים שפויים ואנשים שפויים פחות (או שלא שפויים בכלל)

מה לעשות שהמפגרים בכתבה הם הצד הלא שפוי. כמו בימין, רק הלא שפויים מקבלים סיקור

הרי כתבה שעניינה אנשים נורמליים ושפויים לא מעניינת אף אחד ולא מושכת קוראים ורייטינג...

אתם צריכים להבין שזה שאתם לא מסכימים עם השמאל/ימין (השפוי, אני לא מדבר על הקיצוניים הלא שפויים) לא אומר שהם חבורת מפגרים שצריך

להוציא להורג, אלא פשוט אנשים שחושבים שונה מכם, וברגע שאתם מנסים לשלול מהם את הזכות הזאת

אתם הופכים להיות גרועים בדיוק כמו שהאויב המוסלמי הפנאטי חושב שאנחנו באמת.

פורסם

על זה נאמר אין שכל אין דאגות

אנחנו ב"כמעט" מלחמה מוכרזת

פורסם

השמאל הקיצוני, לא השמאל... ::)

פורסם

נראה לי שגם אם מחבל ינסה לחדור להם לבית ולהרוג את המשפחה שלהם הם עדיין יצעקו על הילדים האלה.

מה שמוזר הוא שכשיש פיגוע בתל אביב וילדים מתפרקים על ימין ושמאל באופן מכוון אל הם לא פוצים את הפה.

איזה מין הרס עצמי יש להם הדפוקים האלה

פורסם

השמאל הקיצוני, לא השמאל... ::)

אם כך אולי עוד יש צדיקים בסדום...

אם כי, כנראה שכמו בסיפור המקורי, מספרם מועט בהחלט

לצערי לפי רוב התגובות בפורום זה נראה כאילו מבחינת אנשים רבים בפורום

צריך להיות היתר על שפיכת דמם של כל מצביעי מרצ/עבודה/קדימה ודומיהם...

אגב, אני משער שגם השמאל אינו נקי מהכללות האלה כלפי הימין, אבל מכיוון שלשמאל

יש ייצוג קטן ביותר כאן בפורום, הרי שאני לא יודע ולכן אני לא מאשים את הימין בכלום

(לפחות לא רק את הימין)

פורסם
  • מחבר

לכל מצביעי מרץ ופרץ הכותרת שונתה :)

פורסם

לצערי לפי רוב התגובות בפורום זה נראה כאילו מבחינת אנשים רבים בפורום

צריך להיות היתר על שפיכת דמם של כל מצביעי מרצ/עבודה/קדימה ודומיהם...

לא להכליל בבקשה, אבל מרץ כן! :lol:

(סתם, חס וחלילה... יש לי ידידה שאני מאוד אוהב שהצביעה למרץ... אני מקווה שזה יעבור לה... ::) ).

פורסם

^^

זה לא עובר. הם מתעלמים מהמציאות, יש לי גם כמה מכרים שמצביעים למר"צ ואחד לחד"ש והם פשוט מתעלמים מאספקטים מסויימים במלחמה עכשיו, למשל מהנפגעים בצד הישראלי. ::)

פורסם

כמות הטמטום והיכולת ליצור הקשרים לוגים בפורום מפתיע לרעה...

פורסם

http://news.msn.co.il/news/StatePoliticalMilitary/Military/200607/2006071320314.htm

גם באמצע המלחמה :puke: צריך לגרש אותם ללבנון :bash:

אחד העיקרונות החשובים בדמוקרטיה הוא ריבוי דעות - גם אם אני ואתה לא מסכימים איתם זכותם המלאה להפגין. ההצעה לגרש אותם ללבנון תהפוך אותנו למדינה שתקדש ערכים פאשיסטיים על פני ערכים דמוקרטיה, המדינה במקום הראשון ועל הזין שלה זכויות אזרחיות. האם במדינה כזאת תרצה לחיות?

פורסם

אחד העיקרונות החשובים בדמוקרטיה הוא ריבוי דעות - גם אם אני ואתה לא מסכימים איתם זכותם המלאה להפגין. ההצעה לגרש אותם ללבנון תהפוך אותנו למדינה שתקדש ערכים פאשיסטיים על פני ערכים דמוקרטיה, המדינה במקום הראשון ועל הזין שלה זכויות אזרחיות. האם במדינה כזאת תרצה לחיות?

תאמת כן לפחות עד שיהיה שקט

פורסם

ואתה חושב שלא יגרשו/יאסרו אותך אחרי שהשקט יחזור? הרי ברגע שתיתן לשלטון כלשהו אפשרות לפגוע בדמוקרטיה הוא לא יהסס להמשיך ולרמוס אותה לחלוטין... וראוי לציין שאורי אבנרי וחבריו לפחות יוצאים לרחוב ומראים שאיכפת להם ממשהו, מה שאי אפשר להגיד על כמעט שבעה מיליון אזרחים שאוכלים חרא כל יום ועדיין נשארים בבית. אני למשל לא זוכר מתי בפעם האחרונה הייתה הפגנה כנגד הקיצוץ בתקציב המשטרה אשר גרם לעלייה מדאיגה במפלס הפשע במדינת ישראל או דברים דומים.

פורסם

ואתה חושב שלא יגרשו/יאסרו אותך אחרי שהשקט יחזור? הרי ברגע שתיתן לשלטון כלשהו אפשרות לפגוע בדמוקרטיה הוא לא יהסס להמשיך ולרמוס אותה לחלוטין... וראוי לציין שאורי אבנרי וחבריו לפחות יוצאים לרחוב ומראים שאיכפת להם ממשהו, מה שאי אפשר להגיד על כמעט שבעה מיליון אזרחים שאוכלים חרא כל יום ועדיין נשארים בבית. אני למשל לא זוכר מתי בפעם האחרונה הייתה הפגנה כנגד הקיצוץ בתקציב המשטרה אשר גרם לעלייה מדאיגה במפלס הפשע במדינת ישראל או דברים דומים.

לגבי החלק הראשון אני אישית מוכן לקחת תסיכון לגבי החלק השני אתה צודק מאה אחוז וחבל שכך קורה :(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים