עבור לתוכן

OOOHHH MYY mרובה תפוחי אדמה!@@#!@@!!!

Featured Replies

פורסם

זה שאמר שנעשה מברזל. לא סתם עושים את זה מפלסתיק זה אמור להיות משהו נייד ולא משהו שנקבל כילה אם נרים אותו

• תגובות 343
  • צפיות 29k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

חחח עלק קילה מה אתם נקבות ?

בכול מקרה הצלחתי לעשות את זה עם מיכל חמצן שיפור אדיר בטווח רק יצא טיפה להביור אחרי שהתחמושת עפה

חחחח לא מצאתי תתפוח אדמה זה פירק אותו לאפלפי חתיכות אבל בכול מקרה זה עף רחוקקק ומהר שמעו ווש כזה כמו של מטוסים שטסים מהר

פורסם

חחח עלק קילה מה אתם נקבות ?

בכול מקרה הצלחתי לעשות את זה עם מיכל חמצן שיפור אדיר בטווח רק יצא טיפה להביור אחרי שהתחמושת עפה

חחחח לא מצאתי תתפוח אדמה זה פירק אותו לאפלפי חתיכות אבל בכול מקרה זה עף רחוקקק ומהר שמעו ווש כזה כמו של מטוסים שטסים מהר

חחחחח אל תגיד לי שהשתמשת במיכל חמצן ובאיזה סוג של דלק ביחד! אני משער שאתה מפעיל את זה מרחוק נכון?

פורסם

הצתה חשמלית במרחק 50 מטר עם מצלמת ווידו ליד בתוך מיכל פרספקט עם חיזוקים להגנה במקרה של פיצוץ

פורסם

הצתה חשמלית במרחק 50 מטר עם מצלמת ווידו ליד בתוך מיכל פרספקט עם חיזוקים להגנה במקרה של פיצוץ

פששש ממש מקצוען!!

מתי יהיו תמונות של העסק הזה פה? באירגון שלנו חיזבלZone

פורסם

טוב אז מה בתכנון:

קודם כל אני קונה את הדברים הבסיסיים שזה הPVC 3 אינטץ באורך של חצי מטר PVC 1.5 אינטץ באורך 90 ס"מ לחץ 70+ (לא פחות מ70) הקונבקטור, יש לי דבק מיוחד לדברים האלה, מצת של מנגל (המו ההוא בסרטון) בהמשך אני יעשה לכפתור הסבה קטנה ויכניס כפתור של טייסים (אלה שמרימים דבר כזה שמגן על הכפתור ואז לוחצים עליו) זה יהיה קצת קשה כי רב הכפתורים האלה זה ON\OFF אבל אני ינסה לקמבן משהו, משקפת פשוטה, ואולי גם נגנוב את המצלמה של אבא ליום אחד ונחבר אותו למשגר נוכל לעשות זומים ולפגוע בכל מיני יצורים חיים בעלי נשמות ונפש שגם ככה ימותו מהטיל הגרעיני שאיראן תשלח עלינו בקרוב, אממ ונראה אולי נקנה גם איזה לייזר מהשוק נחבר אותו, והכי יפה זה אם אני יצלח לבנות מעמד מעץ שיתחבר לטרקטורון של אחי (משהו צעצוע חמוד כזה על חשמל) יהיה לי תותח וכל פעם שהשכנה המרגיזה שלי תפעיל שיר של שרית חדד על פול ווליום אני יסע עליה ונפץ לה חלון על הדרך גם תראש. תמונות אחרי הבניה (נו מה)

פורסם

טוב אז מה בתכנון:

קודם כל אני קונה את הדברים הבסיסיים שזה הPVC 3 אינטץ באורך של חצי מטר PVC 1.5 אינטץ באורך 90 ס"מ לחץ 70+ (לא פחות מ70) הקונבקטור, יש לי דבק מיוחד לדברים האלה, מצת של מנגל (המו ההוא בסרטון) בהמשך אני יעשה לכפתור הסבה קטנה ויכניס כפתור של טייסים (אלה שמרימים דבר כזה שמגן על הכפתור ואז לוחצים עליו) זה יהיה קצת קשה כי רב הכפתורים האלה זה ON\OFF אבל אני ינסה לקמבן משהו, משקפת פשוטה, ואולי גם נגנוב את המצלמה של אבא ליום אחד ונחבר אותו למשגר נוכל לעשות זומים ולפגוע בכל מיני יצורים חיים בעלי נשמות ונפש שגם ככה ימותו מהטיל הגרעיני שאיראן תשלח עלינו בקרוב, אממ ונראה אולי נקנה גם איזה לייזר מהשוק נחבר אותו, והכי יפה זה אם אני יצלח לבנות מעמד מעץ שיתחבר לטרקטורון של אחי (משהו צעצוע חמוד כזה על חשמל) יהיה לי תותח וכל פעם שהשכנה המרגיזה שלי תפעיל שיר של שרית חדד על פול ווליום אני יסע עליה ונפץ לה חלון על הדרך גם תראש. תמונות אחרי הבניה (נו מה)

תצלם תמונות גם במהלך הבנייה!

פורסם

חח הרג אותי פרספקס למיגון חחח

אם כבר משהו למיגון אז פוליקרבונט

פורסם

חומר יקר בכול מקרה זה דפנות כפולות של פרספקט

פורסם
  • מחבר

טוב הייתי היום בחנות מקצועית,מחר מרתכים לי את החלקים [כן יש דבר כזה ריתוך פלסטיק],תמונות מחר כנראה.

פורסם

נו יענל מה החוכמה שמכינים לך את זה :\ תכין לבד זה כול ההאנה

פורסם

:screwy:

רק שלא תתחילו לתקוע לי נודים לצינורות האלה , ולהצית..

מה יש לכם?!

פורסם
  • מחבר

נו יענל מה החוכמה שמכינים לך את זה :\ תכין לבד זה כול ההאנה

החוכמה היא שמוכרים צינורות כאלה לפי 5 מטר מינימום.

ותסוג פלסטיק שלא,אפשר לחבר רק בריתוך.[איפה שאני ראיתי]

פורסם

משעומעים בבונקרים עם מחשב וחיבור לאינטרנט מחפשים רעיונות מה לעשות

ותאמת פרונו לא עוזר כבר ניסתי :s05:

פורסם

ותאמת פרונו לא עוזר כבר ניסתי :s05:

חפש את הדבר "האמיתי", אני חושב שזה יעזור ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים