פורסם 2006 ביולי 1519 שנים טוב מסוכן מידי לצאת החוצה עכשיו השארתי בחוץ את אחד המרגמות תפוחי אדמה מלא באבק שריפה רק שלא תפגע קטיושה אחת בזה :\ עבדתי עליה יומים בכול מקרה המעבדה שלי היא מרתף יינות תת קרקעי מעל למטע ישן של גפנים שלא בשימוש והסבתי אותה למעבדת אמל''ח מקום גדול עם חשמל יש שם הכול וזה גם יכול לשמש כבונקר יש לו חיזוקים מעץ והוא עשוי מבטון אז הכול סבבה
פורסם 2006 ביולי 1519 שנים מחבר דיברתי היום עם אינסטלטורכל חנות של אינסטלציה ישמי שגר בפתח תיקווה שיבדוק את "שרמן" בפינסקר
פורסם 2006 ביולי 1519 שנים מי הולך להום סנטר יקר אשלכו למקמות שמוכרים לקבלנים חומרי בנין לי עלה 25 שקל 50 מטר pvc בקוטר 20 סנטימטר עמידים ללחץ של 75
פורסם 2006 ביולי 1519 שנים מה אתה בטוח ש 50 מטר איך יכול להיות זה לא הגיוני ואגב איפה קנית ?מי הולך להום סנטר יקר אשלכו למקמות שמוכרים לקבלנים חומרי בנין לי עלה 25 שקל 50 מטר pvc בקוטר 20 סנטימטר עמידים ללחץ של 75
פורסם 2006 ביולי 1519 שנים שמע סמים אני לא לוקח וכן זה גרושים סה''כ פלסטיק מעפן בצורת צינור עמיד ללחץ מה שעלה יקר יחסית זה הסוגר 1.5 שקל לאחד קניתי 10 קניתי אצל רוטברט מוצרי בנין זה מעין מגרש חניה עם הכול יש שם חצץ חול בטון גבס צינורות הכול יש שם
פורסם 2006 ביולי 1519 שנים במדריך שיש פו רשום שזה צריך לעמוד בלחץ 40 השאלה שלי מה הכוונה איזה סוג של לחץ איך קוראים ליחידת מידה הזאת ואגב מה בדיוק יש לך לעשות עם 50 מטר
פורסם 2006 ביולי 1519 שנים חח זה אמור להיות דבר טוב קנו צינור מתכת יהיה יותר טוב ותעשו עם הברגות של תופסנים או לא יודע מה לאבא שלי יש בורג שמידברג לדיבל ויכל ליתפוס 850 קילו בלי בעיה וזה סך הכל גודל של אצבע חחח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.