פורסם 2006 ביולי 1519 שנים יהיה נחמד לראות צליפה במשפחה שלך. אולי באבא שלך, או אמא שלך.חיות הן לא יצורים חיים? להן לא כואב?בכוס של אחותך אני כבר צולף מיזמן יא בן זונה ערבי. התבגרתי , מי מחברי הפורום רוצה שאני ינסה עליו את רובה תפוחי האדמה שלי?
פורסם 2006 ביולי 1519 שנים מחבר בכוס של אחותך אני כבר צולף מיזמן יא בן זונה ערבי.תתבגר ילדאל תירה ביצורים חייםלא בשביל זה זה נועד,תירה בחברים וכזה.
פורסם 2006 ביולי 1519 שנים תתבגר ילד אל תירה ביצורים חיים לא בשביל זה זה נועד,תירה בחברים וכזה. :lol:
פורסם 2006 ביולי 1519 שנים ואני רוצה גם לבנות לשלי משתיק קול יש למישהו מושג איך עושים זאת ?נראה לי זה מתאים?http://www.geocities.com/quadrotit/silencer.htmlהולי שיט?!יורה אבטיחים???http://www.spudtech.com/images/products/tornado.jpg
פורסם 2006 ביולי 1519 שנים ^^^^^^^^^זה פועל על חמצן דחוס, כמו פיינט בול...מישהו שהכין כבר יכול להגיד איפה הוא קנה את כל החלקים?
פורסם 2006 ביולי 1519 שנים יש לי פה בישוב בונקר מעבדת אמל''ח מה אין לי פהצינרות pvc בכול הקטרים,לחצים,אורכיםצינורות ברזלאיטמות מכול הסוגיםברזלים לכול מיני חיזוקים וככהדבק אפוקסי,דבק מגע,דבק חם,דבק עץ,דבק פלסטי חתיכות פרספקט בכול הסוגיםחתיכות מתחת למטעני הודפיםמלא דשניםהמון אשלגן,אמוניה,חקנת אשלגן,מי חמצן,אצטון,חומצה חנקתית,אוריה,גופרית,מגנזיום,אלומניום,אבקות פלאש,אבק שריפה לבן, אבק שריפה שחור,סולר,בנזין,פלואר,כספית רועמת,המון כדורים של 9 מילמטר לפירוק או סתם לפיצוץעוד הרבה כימיקלים ודברים להכין המון כלי עבודה רגילים + כלי עבודה חבלנייםוהמון תוכניות מתכונים והרבה זמן פנוי בנתיים הכנתי כמה שטיות ברעיון של זה ותאמת היום ניסתי מרגמת סלפטר זה העיף כדור עשן איכותי למרחק של 120-150 מטר עוד מעט אני ינסה להוסיף עוד מיכל גז ולשפר תטוח
פורסם 2006 ביולי 1519 שנים יש לי פה בישוב בונקר מעבדת אמל''ח מה אין לי פהצינרות pvc בכול הקטרים,לחצים,אורכיםצינורות ברזלאיטמות מכול הסוגיםברזלים לכול מיני חיזוקים וככהדבק אפוקסי,דבק מגע,דבק חם,דבק עץ,דבק פלסטי חתיכות פרספקט בכול הסוגיםחתיכות מתחת למטעני הודפיםמלא דשניםהמון אשלגן,אמוניה,חקנת אשלגן,מי חמצן,אצטון,חומצה חנקתית,אוריה,גופרית,מגנזיום,אלומניום,אבקות פלאש,אבק שריפה לבן, אבק שריפה שחור,סולר,בנזין,פלואר,כספית רועמת,המון כדורים של 9 מילמטר לפירוק או סתם לפיצוץעוד הרבה כימיקלים ודברים להכין המון כלי עבודה רגילים + כלי עבודה חבלנייםוהמון תוכניות מתכונים והרבה זמן פנוי בנתיים הכנתי כמה שטיות ברעיון של זה ותאמת היום ניסתי מרגמת סלפטר זה העיף כדור עשן איכותי למרחק של 120-150 מטר עוד מעט אני ינסה להוסיף עוד מיכל גז ולשפר תטוח פיייי איפה אתה גר?יאללה מפגש הבא אצלך! מפגש "חיזבלzone"תביא תמונות או משהו.. חחחח
פורסם 2006 ביולי 1519 שנים פיייי איפה אתה גר? יאללה מפגש הבא אצלך! מפגש "חיזבלzone" תביא תמונות או משהו.. חחחח OMG ROFL :lol: :lol: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגתה אותי....
פורסם 2006 ביולי 1519 שנים אני בקרוב יעלה תמונות פשוט נופלים לי פה קטישות אז אני פה מכניס את כול החומרים לכספת שחס וחלילה הבני זונות לא ירימו לי תמעבדה לשמיים
פורסם 2006 ביולי 1519 שנים אני בקרוב יעלה תמונות פשוט נופלים לי פה קטישות אז אני פה מכניס את כול החומרים לכספת שחס וחלילה הבני זונות לא ירימו לי תמעבדה לשמיים חחחחחחחחחחחחחחחחחח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.