פורסם 2006 ביולי 1419 שנים xאני בניתי אחד ממש מעפאן...השתמשתי בaxe וזה היה ממש טוב יחסית למשהו שבנתי מהרחוב...ירה ל-20 בטר בערך...
פורסם 2006 ביולי 1419 שנים שאני יבין מה אף אחד פו לא הולך לפי ההוראות ? תילכו לפי ההוראות ותיראו שזה ייצא לכם חבל על הזמן של תותח
פורסם 2006 ביולי 1419 שנים יצא ונהנהיתי אבל אני רוצה לשפר תחוזק ותטוח בנתיים אני מעריך תקנה ומוסיף חצובה עם, גם אני מחר ינסה אולי להרכיב 2 מכלי גז שנכנסים ביחד לתוך תעלה ומשם לקנה הגדול נראה מה אפשר לעשות בנתיים יש לי גם גז בישול שאיתו אני ינסה
פורסם 2006 ביולי 1419 שנים חחחחחחחחחחחחח איזה שרוטים....... סתם, צודקים! אני גם יכין אחד כזה כשאני יחזור לארץ (כרגע עדיין בשליחות בהולנד, חוזר ב2 באוגוסט הזה, 2006)
פורסם 2006 ביולי 1419 שנים תצלמו סירטונים ותעלו אותם לרשת. יהיה נחמד לראות צליפה בחתול או יונה. ועוד יותר נחמד צליפה במוחמד קטן.
פורסם 2006 ביולי 1519 שנים חחחחחחחחחח הרגתם אותי... באמת זה נראה כמו ארגון טרור יהודי ימני קיצוני... כל מי שבנה, מתכנן לבנות רוצה לבנות שיעלה תרשימים ומדריכים, סוגי חומרים ומקום הקניה... נתחיל לשווק זאת
פורסם 2006 ביולי 1519 שנים חברה תישתדלו לא לירות דברים שיש להם צורה של טיל כי אחרת אתם בטעות יכולים לגרום לבהלה המונית ואני רוצה גם לבנות לשלי משתיק קול יש למישהו מושג איך עושים זאת ?
פורסם 2006 ביולי 1519 שנים תצלמו סירטונים ותעלו אותם לרשת. יהיה נחמד לראות צליפה בחתול או יונה. ועוד יותר נחמד צליפה במוחמד קטן. יהיה נחמד לראות צליפה במשפחה שלך. אולי באבא שלך, או אמא שלך. חיות הן לא יצורים חיים? להן לא כואב?
פורסם 2006 ביולי 1519 שנים חברה תישתדלו לא לירות דברים שיש להם צורה של טיל כי אחרת אתם בטעות יכולים לגרום לבהלה המונית ואני רוצה גם לבנות לשלי משתיק קול יש למישהו מושג איך עושים זאת ?שתים לבנות את שלך אתה תראה שהוא מאוד מאוד שקט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.