פורסם 2006 ביולי 1719 שנים בניתי מיני רובה תפוחי אדמה (יש מדריך באתר שנתנו פה) שנכנס לכף היד, הבעיה שכשאני מרסס מאחורה ולוחץ על המצת כלום לא קורה. למה?
פורסם 2006 ביולי 1719 שנים בניתי מיני רובה תפוחי אדמה (יש מדריך באתר שנתנו פה) שנכנס לכף היד, הבעיה שכשאני מרסס מאחורה ולוחץ על המצת כלום לא קורה. למה?תראה את המדריך ותראה איך בנית?
פורסם 2006 ביולי 1719 שנים מישהו יכול לענות לי בקשר לשאלה שלי (עם חיבור של מינוס ומינוס)זה לא מינוס ופלוס?ואז אתה מצמיד את הקצוות צמודים אבל לא נוגעים כאילו ממש קרוב ואז יש ניצוץ?
פורסם 2006 ביולי 1719 שנים לא יודע את האמת שאין לי שיט של מושג באלקטרוניקה. בכל מקרה בקשר לשאלה יש איזו דרך?
פורסם 2006 ביולי 1719 שנים מחבר תגידו בקשר למצת. חשבתי על לקחת שני בטריות ופשוט עם חוט לחבר מרחוק מינוס ומינוס, אבל איזה בטריות אני יצתרך כדי לקבל קצר טוב שיעשה ניצוץ טוב?זה פלוס ומינוס,וככל שהבטריה יותר חזקה,והחוט יותר קטן[נדמה לי] יהיה יותר ניצוץ.
פורסם 2006 ביולי 1819 שנים חמוד בכול מקרה היום התפוצצה לי המרגמה לאלף עזזאל באסה עדיין נשארו לי 3 משגרים איכותים ותמשגרי קטיושות תהלילים
פורסם 2006 ביולי 1819 שנים לזה שמנסה לרסס ולא הולך לו:לא נראה לי שסתם דאורדורנט יפעל!נראה לי שצריך ספריי מיוחד לשיער של חברה מסויימת (אני לא בטוח בזה)דרך אגב, אפשר לעשות את זה גם עם נוזל למציתים (lighter fluid) נראה לי שזה יותר קל להשיג מהספריי הזה...
פורסם 2006 ביולי 1819 שנים לזה שמנסה לרסס ולא הולך לו:לא נראה לי שסתם דאורדורנט יפעל!נראה לי שצריך ספריי מיוחד לשיער של חברה מסויימת (אני לא בטוח בזה)דרך אגב, אפשר לעשות את זה גם עם נוזל למציתים (lighter fluid) נראה לי שזה יותר קל להשיג מהספריי הזה...כול ספרי\דאורדורנט שכתוב אליו שהוא דליק יעשה את העבודה. [ יש כזה סמל של להבה מאחוריו וכתוב דליק].
פורסם 2006 ביולי 1819 שנים מחבר חמוד בכול מקרה היום התפוצצה לי המרגמה לאלף עזזאל באסה עדיין נשארו לי 3 משגרים איכותים ותמשגרי קטיושות תהליליםאתה חסר אחריות,אומרים לך לא להשתמש בסתם צינורות ואתה מתעקש?
פורסם 2006 ביולי 1819 שנים תסתכל במדריכים שיש, זה עובי הצינורות שבשימוש. זה שהגזמת ויש לך צינור בעובי עשר סנטימטר לא אומר שצינור פחות עבה יתפוצץ. זה יכול להיות תוצאה של הרכבה לקויה או עוד הרבה דברים אחדרים, לאו דווקא הצינור.סה"כ כל העסק הזה הוא חסר אחריות, לירות דברים לשמיים ולהתעסק בפיצוצים זה לא דבר ממש בטוח...
פורסם 2006 ביולי 1819 שנים כול ספרי\דאורדורנט שכתוב אליו שהוא דליק יעשה את העבודה. [ יש כזה סמל של להבה מאחוריו וכתוב דליק].לא סתם הם מדגישים שם Hair Spray בכל האתרים...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.