פורסם 2006 ביולי 1319 שנים אוקיי הכונן שלי עושה בעיות הוא קורא כל דיסק אחר אבל אני מכניס דיסק דיוידי כלשהו והוא לא קוראואל תתחילו פה לומר אולי הוא לא כונן דיוידי וכאלה כי הוא כן כונן דיוידי מקווה שתוכלו לעזור לי
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים מחבר אמרתי לך אל תתחיל לשגע אותי כי לפני זה הוא פעל כמו שצריך בכל סוג של דיוידי
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים נסה לתת קצת יותר פרטים... לדוגמא דיסקים שהם CD אתה מצליח לנגנן עם הכונן המדובר ? בכל מקרה , אפשר לנסות גם דיסק ניקוי ל DVD , *לפעמים* זה עוזר
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים אוקיי זה הדגם NEC DVD RW ND-3550Aהוא אצלי כולה כמה חודשים לא עניתה איזה DVD הוא לא קורה
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים מזה OS? OS - Operating System מערכת ההפעלה (קיצור קל ופשוטׂ ניסיתי שני דיוידים של באטלפילד מה זה "באטלפילד" - שם של חברה או משהו כזה?! תנסה לקרואה איתו דיסקים מקוריים. דיסקים של חברות שונות יכולים להיות גם מזוייפים או דפוקים ולא ניתנים לקריא בכלל, אין שום קשר לצורב עצמו!!!
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים מחבר OS - Operating System מערכת ההפעלה (קיצור קל ופשוט? מה זה "באטלפילד" - שם של חברה או משהו כזה?! תנסה לקרואה איתו דיסקים מקוריים. דיסקים של חברות שונות יכולים להיות גם מזוייפים או דפוקים ולא ניתנים לקריא בכלל, אין שום קשר לצורב עצמו!!! הוא שאל אותי איזה דיסק ניסיתי להפעיל אמרתי אז באטלפילד המשחק (מקורי)BATTLEFIELD 2
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים הוא שאל אותי איזה דיסק ניסיתי להפעיל אמרתי אז באטלפילד המשחק (מקורי)BATTLEFIELD 2OK זה אני שאלתי... לא חשוב... והכונן לא הצליח לקרוא אותו?ונסתה דיסקים אחרים או את הדיסק הזה בכונן אחר?לדעתי תקראה פה, ותמשיך בדיון גם שם
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים מחבר ניסיתי דיסקים אחרים דיסקים אחרים שהם לא דיוידי הוא קרא אבל כאלה שהם דיוידי הוא לא קרא(הכל באותו כונן)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.