עבור לתוכן

iRiver U10 - מה דעתכם עליו?

Featured Replies

פורסם

שלום, נכנסתי לפינת המצבעים בזאפ, בה רואים ירידות מחירים של מוצרים הנמצאים באתר. במקרה שמתי עין על ה-U10 של iRiver, נראה ממש טוב, אפילו נכנסתי לאתר של הנגן וגם הוא נראה מרשים ביותר. אהבתי את האופציה להפעלת משחקי פלאש וגם את "מסך המגע", ישנה גם אפשרות לניגון קבצי OGG. הבעיה היחידה היא היחס בין המחיר לנפח שלו - 512MB ב-540 ש"ח, קצת יקר, אתם לא חושבים?

בכל מקרה, אין לי בעיה לקנות את הנגן הזה אם הוא מספיק איכותי, כלומר אם יש לו עוצמת סאונד חזקה במיוחד, איכות סאונד בין הטובות וכד'. אני ממש לא מעוניין להוציא יותר מדי כסף רק בגלל שהוא נראה מגניב, בגלל שיש לו "מסך מגע" ובגלל שהוא מריץ קבצי פלאש.

חייב לציין יתרון נוסף - 28 שעות סוללה!

אז, מה דעתכם? שווה להוציא עליו 540 ש"ח (די הרבה כסף עבורי, במיוחד כשמדובר ב-512MB)?

פורסם

ה-U10 ספציפית נגן מדהים אבל לא בהכרח משתלם.

ה-CLIX(אחיו הצעיר) לעומת זאת הוא הנגן הטוב ביותר מסוגו, אתה מוזמן להציץ בביקורת ב-CNET, אני יודע שבארץ האפשרויות הוא עולה כ-200$, אם אתה מעוניין בנגן מולטימדיה(והרבה יותר מזה!) מבוסס פלאש ויש לך אופציה לקנייה שם - מומלץ בחום.

פורסם
  • מחבר

ה-U10 ספציפית נגן מדהים אבל לא בהכרח משתלם.

ה-CLIX(אחיו הצעיר) לעומת זאת הוא הנגן הטוב ביותר מסוגו, אתה מוזמן להציץ בביקורת ב-CNET, אני יודע שבארץ האפשרויות הוא עולה כ-200$, אם אתה מעוניין בנגן מולטימדיה(והרבה יותר מזה!) מבוסס פלאש ויש לך אופציה לקנייה שם - מומלץ בחום.

לא בדיוק הבנתי אותך, היכן ניתן להשיגו בארץ?

פורסם

עוד לא ניתן.

אני ממליץ לחכות ל Meizu M-6

נגן עוד יותר מדהים

פורסם

מה ההבדל בין ה-T10 ל-U10?!

פורסם

עוד לא ניתן.

נגן עוד יותר מדהים

נראה פשוט מצויין אבל 219$ ל4 גיגה לא כ"כ :-\(אם אני לא טועה הסנסה התואם נמכר בהרבה פחות, וכן אני יודע שאין מקום להשוואה כשזה נוגע לוידאו....)

פורסם
  • מחבר

עוד לא ניתן.

נגן עוד יותר מדהים

שמעתי עליו, אני מחכה לביקורות.

לדעתי הוא יעלה בערך 1300/1400 ש"ח, כמו ה-nano.

מה שאהבתי ב-U10, זה כל הממשק שלו וגם הצורה שלו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים