פורסם 2006 ביולי 1319 שנים המחשב השני שלי ..לא יודע קרה לו...אני מדליק אותו והמסך לא נדלק...והוא משמיע ציפצופים.וזה לא ציפצופים של הכרטיס מסך או זיכרונותפשוט מצפצפ בלי סוף ציפצופ הפסקה ציפצופ הפסקה ..בלי הפסקהיש מצב שהמעבד שרוף?!?!?!?!?!??!?!!?!??
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים הכרטיס עצמו לא יכול לצפצף, וגם לא הזכרונות, תבדוק טוב טוב שהכרטיס מסך מחובר טוב.... מקסימום תוציא אותו ואז תכניס שוב.
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים המחשב השני שלי ..לא יודע קרה לו...אני מדליק אותו והמסך לא נדלק...והוא משמיע ציפצופים.וזה לא ציפצופים של הכרטיס מסך או זיכרונותפשוט מצפצפ בלי סוף ציפצופ הפסקה ציפצופ הפסקה ..בלי הפסקהיש מצב שהמעבד שרוף?!?!?!?!?!??!?!!?!??לאחותי קרה דבר דומה.תנתק את החשמל מספק הכוח כשהמחשב כבוי אבל הספק מודלקתלחץ 50 פעמים על כפתור ההדלקהתכבה את הספקתחבר את הכבל חזרהותדליק את המחשבאני רציני עד דמעות.
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים לאחותי קרה דבר דומה. תנתק את החשמל מספק הכוח כשהמחשב כבוי אבל הספק מודלק תלחץ 50 פעמים על כפתור ההדלקה תכבה את הספק תחבר את הכבל חזרה ותדליק את המחשב אני רציני עד דמעות.
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים מחבר אני לא טיפש ברור שהכרטיס והזיכרון לא מצפצפים זה הרמקול שמצפצפ פשוטאני יודע שאם הם לא יושבים כמו צריך הם גורמים לציפצופיםוכל אחד יש לי סוג ציפצופ שונה פשוט מה שיש לי עכשיו לא קרה לי אפ פעם ואתה באמת רוצה שאני ינסה שאת מה הצעת שם??? זה לא נראה לי באמת עוזר
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים תנסה לפרק את כול הכרטיסים pci כרטיס מסך זכורנות לנתק תמחשב מחשמל ולהוציא תבטרייה של הביוס ולחכות 15 דקות ולהחזיר אם יש גאמפר לאיפוס גם טוב תאפסאחרי זה תחבר הכול ותקווה לטוב
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים מחבר ציפצופים שלא נגמרים ...הגעתי ל13 והתאיישתי מלספורצפצופ של שנייה וחצי הפסקה וככה אלההההוננסתי מה שאמרתי עם על ספק לא אבד..אני ינסה עם הסוללה והכרטיסים
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים תבדוק גם חום יתר הציפצופים שאתה מתאר יכולים להיותחימום יתר של המעבד או שעומס יתר אם הם מתמשכים
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים בספר הדרכה של לוח אם יש פירט של ציפצופי טעויות, תעזר בזה בכדי למצוא מה מצפצף.תבדוק שכל הJumpers במצב נכון!!! אם הזיזו את המחשב או משהו, לפעמים קורה שה Jumper נופל (כמעט ולא, אבל מי יודע).אני גם אמליץ אם יש לך אפשרות, להתקין את הזיכרון בנפרד, וכרטיס מסך בנפרד למחשב אחר שעובד בטוח בכדי שתראה אם החומרה עצמה תקינה.אם הכל עובד תנסה להתקין חומרה אחרת במחשב שלא עבד (חומה שאתה בטוח שהיא עובדת תקין) ותראה אם זה עובד או לא. חשוב!!!! להוציא את כל החומרה המיותרת מהמחשב בעת הבדיקות (כל מיני מודמים או כרטיסי אלוויזיה למיניהם וא בקרים) שיכולים להתנגש בIRQ אם חומרה חשובה כמו כרטיס מסך או זיכרון.תנסה גם להסיג כרטיס מסך PCI ולבדוק איתו את המחשב, זהיכול להיות כמעט הכל.ותבדוק שספק מוציא מתחים נידרשים, אתה יכול אפילו לחבר אותו למחשב אחר ולראות שהוא עובד, ובBIOS או כל תוחנת מוניטורינג של Windows לראות מה הוא מוציא. תנסה, וספר מה קורה.2max74תבדוק גם חום יתרבטוח לא!!! אם המחשב לא נדלק בכלל מתי הוא יספיק להיתחמם?! וכל המעבדים שיש היום בשוק מסוגלים לעבוד בלי קירור בכלל במשך כמה דקות ראשונות, אחרי זה כל אחד מיהם ישתגע בצורה שונה, יחודית ליצרן. אבל בכל מצב הם יעבדו אולי מאוד לעט אבל יעבדו!!!
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים מחבר וואלה תודה אנשים... פירקתי הכל הוצאת את הסוללה אליזה חצי שעה הרכבתי ואבד טוב!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.