עבור לתוכן

סיבה מספיק טובה לדחיית הגיוס (תאריך הגיוס: 24.7) ?

Featured Replies

פורסם

אני יודע שנשאר ממש מעט זמן עד הגיוס אבל אני שוקל לדחות, ממספר סיבות.

בתיכון למדתי במגמת הנדסת תוכנה.

הגיע אלי הביתה לפני כמה ימים מכתב שמציע לי להמשיך י"ג-י"ד בהנדסת תוכנה במקיף בעיר.

האם מכתב בו אני אסביר ללשכת גיוס שאני שוקל להמשיך בלימודים יוכל לדחות את גיוסי?

תודה.

פורסם

שלום Idan-h.

לשנינו יש משהו במשותף.. שנינו רוצים לדחות ;D

לפי מה שאני יודע בהתראה כזו קצרה יהיה קשה לדחות, אך מצד שני יש לך קלף, קיבלתי מכתב שמציע לך להמשיך ללמוד.. וזה מטעם הצבא אז אתה יכול לשחק עם זה. תתקשר ותבדוק, בן דוד שלי עשה דבר דומה עם מכתב בנושא שונה.

אני בטוח שאחרים יעזרו לך יותר.

(רק תזהר מ-sdfzxc :smile1:)

אגב.. אתה יודע עם גם אחרים יכולים להתקבל ללימודים הללו? באחרים אני מתכוון לכאלו שלא למדו בתיכון אבל עדיין יש להם את הידע והרצון?

פורסם

תנסה להתקשר ללשכת גיוס ולדבר איתם

תסביר שאתה שוקל מאוד בכובד ראש את המשך לימודיך

אם כי אני בספק שזה יעזור, אישית, אני הייתי אומר לך שיש לך עד זמן הגיוס להחליט,

ואם אתה מחליט שלא, אז למה שלא תתגייס עכשיו?

מצד שני, הצבא בדר"כ מפגר, אז יכול להיות שהם ידחו לך

בכל אופן, זה לא שיש חוקים מאוד ברורים לגבי זה (שאנחנו יודעים לפחות... יכול להיות שיש)

זה תלוי על מי בדיוק תיפול ואם יהיה לך מזל

אין תשובה של 100% שאפשר להגיד לך עכשיו

פורסם
  • מחבר

הסיבה העיקרית שבגללה אני רוצה לדחות זה טיסה לחו"ל, תכננתי לטוס יום ראשון הזה, מצאתי דיל טוב לאיה נאפה עם חברים, אבל הבעיה היא הדרכון.

אני גר בב"ש ואתמול הלכתי עם חבר להוציא דרכון (שנינו), אבל זה לא מגיע במקום, אלא בדואר. בגלל הביקוש הרב לדרכונים אני בספק אם הדרכון יגיע עד יום ראשון, לכן גם אני וחברים שלי לא מזמינים את הדיל, שעלול מהר מאוד להחטף, ואז נשאר בלי כלום.

חוץ מזה ככל שהגיוס מתקרב אני יותר מתבאס, פשוט אני רוצה להנות עוד קצת מהתקופה הזו של אחרי הלימודים.

אם הטיסה בסופו של דבר תצא לפועל אז רב הסיכויים שאני לא אדחה את הגיוס, אבל מי יודע.

לZord, במכתב פנו אליי ממקיף עירוני בעיר, ופונים אלי כ"בוגר אשר למד במגמת מדעי המחשב או תוכנה". ככה שנראה לי שחייב ללמוד את זה בתיכון.

פורסם

הבנתי אותך, תודה על התגובה.

בקשר לטיסה לחול, אתה בטוח שירשו לך לצאת מהארץ?

לפי מה שזכור לי ברגע שיש לך תאריך גיוס אתה לא יכול לצאת מהארץ ללא "הייתר" מיוחד..

הצלחתה לסדר את זה?

פורסם
  • מחבר

הבנתי אותך, תודה על התגובה.

בקשר לטיסה לחול, אתה בטוח שירשו לך לצאת מהארץ?

לפי מה שזכור לי ברגע שיש לך תאריך גיוס אתה לא יכול לצאת מהארץ ללא "הייתר" מיוחד..

הצלחתה לסדר את זה?

ממה שאני יודע צריך להיות בארץ 3 ימים לפני הגיוס.

ככה שאם אני חוזר ביום חמישי, אז עד יום שני יש שלושה ימים.

איזה אחד טס והוא חוזר יום רביעי שיבוא, ומתגייס יום ראשון שאחריו, והתירו לו לצאת מארץ.

ככה שאצלי זה חמישי-שני, שזה אותו דבר, אז אין סיבה שלא יתירו.

בכל מקרה אין דרכון אז בינתיים אין טיסה :s05:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים