פורסם 2006 ביולי 1319 שנים לא יודע למה אבל אפילו פירמוט לא עזר המחשב פשוט כול הזמן נתקע מת שום דבר לא עובד חוץ מהכפתור ריסט עכשיו אני מבין מספיק בחומרה בכדי לדעת בוודאות שזה לא ווירוס או ספייוור יש לי דרייברים עדכניים אין התנגשות חומרה והמחשב לא מתחמם מעל הנורמה אני פשוט לא מבין את זה מה זה יכול ליהיות
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים אולי התכוונת מבין מספיק בתוכנה בכדי לדעת...בכל מקרה, מה זה נתקע, מסך כחול, או שהכל מפסיק להגיב, והתמונה תקועה?
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים העדכון האחרון או לפני אחרון של מייקרוסופט גורם לתקיעות בלי סוף.....אני עשיתי RESTORE לנקודה שלפני העדכון. אני לא יודע מה הפרטים על זה בדיוק אבל תשאל מישהו אחר
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים מחבר המסך פשוט נתקע תמונה קפואה זה בטח בגלל העידכון ה**** הזה של מיקרוסופת
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים יופי גאון זיכרון של מיקרוסופט, לא זה בטח הרד דיסק של יונדאי, לא רגע אולי זה כרטיס המסך של פ'גיו בכלל?
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים טוב אם הורדת עידכונים מהאתר של מיקרוסופט, תנסה למחוק אותם.לא עזר?!תנסה כל דבר:תחליף קבל DATA של HDDתבדוק שהחומרה יושבת טוב ולא רופפת.תנסה להחליף HDDתוציא ותנתק את כל החומרה שלא חייבת להיות מורקב או מחוברת (מדפסות, בקרים, מודמים וכו)תנסה לעקוב, מתי בדיוק נתקע לך המחשב, איזה ראשים הוא עושה?!תבדוק אם אין התנגשויות של חומרה ו/או של תוכנות, הכי טוב תתקין את Windiws מחדש ותראה אם הוא נתקע ככה נקי - בלי דרייברים ובלי שום דבר נוסף מלבד הWindows עצמו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.