פורסם 2006 ביולי 1319 שנים ^^^אני מכיר מישהו שחשב את זה, לקח לו הרבה זמן עד שהוא הבין שזה לא קורה והלך להוציא רישיון...בכל אופן, דבר עם המורה לנהיגה שלךאני יודע שאצלי (לפני 10 חודשים, בירושלים) יום אחרי כבר אפשר היה לקחת את הרישיון הזמני במשרדהרישוי. תקופת הליווי מתחילה מהיום שאתה לוקח את הרישיון, לא מהיום שעברת טסט, ולכן כדאי לךלקחת את הרישיון בהקדם האפשרי (מחר, ואם אי אפשר מחר [יום שישי, לא בכל מקום פתוח] אז כמה שיותר מוקדם)תזכור גם שאחרי שאתה לוקח את הרישיון צריך לשלם בבנק הדואר איזה אגרה (130 שקל בערך כשאני שילמתי, בטח יותר עכשיו)ורק אחרי שאתה משלם אותה הרישיון שלך תקף (לפי מה שהבנתי, אני לא בטוח אם זה נכון)כמו שאמרתי, דבר עם המורה שלך, הוא יסביר לך את זה יותר טוב ממניוכמובן, מזל טוב!
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים זה לא מה שכתבתי...כתבתי שאפשר לקחת את הרישיון יום אחרי ממשרד הרישוי, לא שהמורה הביאה לי את הרישיון (כן, זאת לא טעות, למדתי אצל אישה. יש לכם בעיה עם זה?)וזה גם לא כ"כ הגיוני, כי צריך להציג ת.ז. בשביל לקחת את הרישיון, אז אולי אם אתה מביא למורהאת הרישיון שלך, וגם אז לא בטוח, כי אפשר לראות שזה לא האדם שכתוב בת.ז., אז לא בטוח אם זה אפשרי
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים אני רק יודע שאצלנו המורה מביא לך את הרישיון ביד, לא צריך ללכת למשרד הרישוי.ומי אמר שיש בעיה עם מורה נקבה? :s05:
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים מחבר דיברתי עם המורהצריך ללכת למשרד הרישוי ולקחת את הרישיון.הבעיה היא שהיום יום חמישי ומחר משרד הרישוי סגור,זה אומר שאני צריך לחכות עד יום ראשון [סעמק!!]כמו כן צריך לשלם בבנק הדואר 130 ש"ח.טוב,יום ראשון מצטרף נהג חדש לשורותיכם.
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים מחבר גם אצלנו המורה לנהיגה מביא את הרישיון ביד יום אחרי..חחחאם תשמיט את המילים "את הרישיון"זה נשמע מצחיק.
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים מחבר טובאם לא איכפת לכם,הלכתי לשאוף אוויר צח בחוץ.ישבתי כמו אידיוט מהבוקר ועד עכשיו כי לא רציתי להפסיד ולו שניה אחד,אז בדקתי כל איזה רבע שעה כמו אידיוט האם התוצאות התעדכנו.נראה לי שזה הכי הרבה שישבתי אי פעם בחדר שלי ברציפותאיכס.
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים האמת אצלי זה אף פעם לא התעדכן באינטרנט...בטסט הראשון בסביבות 5 המורה שלי התקשרה אליי ובישרה לי שלא עברתי(אני עדיין חושב שלא בצדק, אבל שיהיה...)בטסט השני אחרי שעתיים כבר היו תשובות במענה הטלפוני הממוחשב, ואילובאינטרנט עדיין אין תשובות פעם אחרונה שבדקתי (בערך חודשיים אחרי הטסט, סתם כי זה הצחיק אותי)ומי אמר שיש בעיה עם מורה נקבה? :s05:הרבה אנשים, גם לא מהפורום.סתם, לאנשים יש נטייה לזרוק על זה הערות, אז לפני שמישהו חשב להתחכם חשבתי לכתוב את מה שכתבתיומזל טוב Logic!תנהג בזהירות, אל תעבור על חוקים עד כמה שהם לא יהיו מפגרים (להסיע יותר מ2 למשל...) ושיהיה לך בהצלחה
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים לזה שאמר שתקפות המלווה מתחילה מהרגע שבו לוקחים את הרשיון, אז זה לא נכון (לפחות לא אצלי) למרות ששמעתי כבר כמה אנשים שאמרו אותו דבר כמוך.אני עברתי טסט ב-20 ביוני וב-22 לקחתי את הרשיון, ורשום לי שהמלווה נגמר ב-20 בספטמבר..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.