פורסם 2006 ביולי 1319 שנים אתה באמת חושב שיעזרו לך למצוא סחורה גנובה מה אתה @#$% ? על איזה כוכב אתה חי? אתה נראה לי הבנאדם שהכי צפוי לקבל באן פה באתר.....
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים פה (בעפולה) בהרבה חנויות יש PUMA ואדידס ין 200 ל300...אם יש במרכז (ובטוח יש) חנות של SEKTOR אז תכנס יש להם שם גם מותגים...
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים מחבר אתה באמת חושב שיעזרו לך למצוא סחורה גנובה מה אתה @#$% ? על איזה כוכב אתה חי? אתה נראה לי הבנאדם שהכי צפוי לקבל באן פה באתר..... לך תדע אולי אחד פה מוכר בעצמו
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים למה אתה צריך מותגים ? תקנה זיופים כמו אדידוס, בומה הייקי וריבאק - אחלה נעליים !* חתיכת תרד הזוי !!11 *
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים לא כולם מבוססים כלכלית כמוכם (אם בכלל... או שחיים על כספם של ההורים...)אם אתה לא מבוסס כלכלית אתה לא קונה מותגים,וזה שאתה לא מבוסס כלכלית לא נותן לך לגיטימציה לקנות סחורה גנובה ולהיות שותף לפשע.
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים היה אפשרי בקלות להזיז את הבן אדם מלקנות נעליים גנובות ולחסוך לנו את כל התראד המטומטם הזה בכך שתאמרו לו איפה אפשר לקנות מקוריות חוקיות ובזול...
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים חבל אני בדיוק קניתי nike shocks ב 350 ש"ח במקום 650 ש"ח אבל נגמר אם הייתי רואה את הטראד לפני חודש הייתי באמת יכול לעזור לך , אגב לכול השואלים (לא גנוב, אני לא מאמין בלקנות מוצרים גנובים) קניתי גם......אחריי יומיים כל הסולייה התפרקה
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים טוב תנעלו...זין של תשובות הביאו פה כי שאלת @#$ של שאלה אם לא הבנת אדון נכבד שמחפש לגנוב ורוצה שיגידו לו איפה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.