עבור לתוכן

בעיית ספק-כח, בעיה בסיסית

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

יש לי מספר שאלות על ספקי כח ברשותכם,

1. יש לי ספק כח סטנדרטי שקניתי ביחד עם המחשב (כשהיה בו הארדיסק אחד וסידירום אחד). אני הוספתי שני הארדיסקים, בלי להוסיף מפצלים

או כל דבר מסוג זה, היו פנויים אז חיברתי להארדיסקים הנוספים. האם זה אומר שאני צריך להחליף את ספק הכח כי זה לא מספיק ? הסיבה שאני שואל

היא מכיוון שבאנו עם המחשב של אחי למעבדה שם נאמר לנו שכנראה בגלל שהוספנו הארדיסק אחד למחשב של אחי - המחשב לא עובד טוב .

2.כמה הספק לוקח כבר הארדיסק?

3.ייתכן וטעו במעבדה, אבל אולי בכל זאת כדאי, מדובר במחשבים בני 3 ו-6 שנים, אולי כדאי בכל זאת לקנות?

4. במידה ואני מחליט לקנות ספק חדש, ראיתי מספר סוגים עם מחירים שונים, אשמח אם תבהירו לי את היתרונות/חסרונות שלהם ולמה בעצם הפרש המחירים

Spire RockeTeer II 400W Silent (24pin)

PSU 400W (True Watts)

הראשון - 190, השני 140. אני מבין שזה יכול להיות כי מדובר בחברות שונות, אך בכל זאת, למה כדאי לשים לב בקניית ספק?

5. תקנו אותי אם אני טועה, אבל התקנה של ספק זה בסך הכל לחבר את כבלי החשמל לרכיבים השונים במחשב, נכון? במידה ואחבר את הספק החדש במקביל לישן וכל כבל אחד לאחד, האם יש מקום להתבלבל או לאי הבנות? כמו למשל חיבור שונה של הספק החדש ללוח האם, או תושבות שונות ודברים בסגנון הזה?

אני יודע להתקין כרטיסים הארדיסקים וכו'.. כך שזאת לא הבעיה העיקרית כאן.

תודה רבה.

פורסם

1. יש אפשרות שבגלל שחיברת עוד HD העמסת על הספק....

2. תלוי איזה HD אבל בגדול לא יותר מ10W וגם זה בלחץ...(שוב תלוי איזה דגם)..

3. אם אין לך קריסות..וכו אז אין סיבה להחליף ספק..

4. ואמרת שאלה מחשבים ישנים (3-6 שנים) מה שאומר שאלה מחשבי P3...?..כי אם כן אתה תצטרך ספקים בתקן ישן..

5. ואין מה להסתבך פשוט לחבר כמו הקודם...

פורסם
  • מחבר

תודה על ההתייחסות..

בקשר למחשבים, אני התבלבלתי האחד בין 3 שנים והשני בין 4, שניהם בדיוק אותו מחשב - p4 2.4ghz .

איך אני יכול לדעת אם אני מעמיס על הספק? אני אפילו לא יודע איזה ספק יש לי בגלל כל העניין של real או לא real (הספק אמיתי או לא אמיתי - אבסורדי העניין הזה אם אתה שואל אותי)

פורסם

תוריד תוכנת מאמץ כמו S&M ותעשה בדיקה אם יש קריסות..וכו..

אם יש...אז תתחיל לבדוק תחלקים...(אם זה הספק בסוף אתה תגיע אילו)..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים