עבור לתוכן

חתמו לביטול החוק של הסעת שתי נוסעים בלבד לנהג חדש!

Featured Replies

פורסם

http://www.bitul2.up.co.il

לפני שלושה ימים נפתח אתר שאמור לבטל את החוק שאומר שעל כל נהג חדש מתחת לגיל 21 אסור

להסיע יותר משני אנשים.

באתר תמצאו הסברים מלאים למה החוק צריך להתבטל ואף מעודד תאונות דרכים.

אם אתם תומכים, תחתמו ותפיצו לכל מי שאתם מכירים ובעל רשיון.

תודה.

• תגובות 79
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בחיים שלי לא ראיתי סיבות כל כך מטומטמות לביטול חוק.

פורסם
  • מחבר

שום דבר פה לא מטומטם.

החוק הזה גורם שיותר מכוניות יהיו על הכביש מאשר בדרך כלל, מה שגורם ליותר תאונות.

פורסם

החוק הזה חייב להתבטל, זה פשוט לא הגיוני לצאת לאנשהו עם 4-5 מכוניות במקום 2 זה טירוף !!!!!!!!

מנסיון של 8 חודש כבר, זה חוק מעצבן ולא בא למנוע שום תאונות, הוא לא מועיל, ורק דואג לדפוק את הנהגים החדשים.

פורסם

לא יהיו יותר מכוניות כי בדרך כלל זה שמסיעמסיע כאל הללא רשיון. (נהגים חדשים) ועושה "דאווין" בצורת הנהיגה.

וכשיש לקחת אחים קטנים לבית ספר..... אוייש... זה אחד השיקולים. שלא תקחו אחים קטנים רק לאחר נסיון רב.

"שלישית, קורה הרבה מאוד פעמים שאנשים פשוט נשארים בבית, ולמי זה לא קרה, בגלל שכבר לא היה נעים

להם לבקש שיקחו אותם."

שנית, במצב שבן אדם לא תכנן לשתות ובסופו של דבר שתה, מה שקורה, ואינו כשיר לנהוג, החבר השני עומד בדילמה,

האם להסיעו או לא, כיוון שאם ייקח אותו ויהיו באוטו יותר מ-2 אנשים, הוא עובר על החוק, מצד שני החבר מתעקש שלא

להזמין מונית ושהוא נוהג. למה שלא יתעקש גם לנהוג כשהוא לא מתעקש להזמין מונית?!?

רביעית, בימינו הדלק אינו זול, וכאשר לוקחים שתי מכוניות משלמים פי 2 יותר דלק, גם אם החבר הרביעי באוטו הוא זה

שגורם לקחת שתי מכוניות. (חיי אדם הרבה יותר יקרים מהדלק)

"החבר צריך לקחת את חברו ולהסתכן בשלילת רשיונו."

כבר אתם מראים שאתם הולכים לעבור על החוק. מזה צריך ולהסתכן. לא צריך ולא להסתכן.......

גם אם אתם רוצים לבטל את החוק תשבו שוב על הניסוח הלא מוצלח הזה וגם אם כל הסיבות האלו נראות לכם בכל זאת... זו לא צורה להציג אותם...

פורסם
·._.·´‾ link=topic=191160.msg1665423#msg1665423 date=1152711531]

בחיים שלי לא ראיתי סיבות כל כך מטומטמות לביטול חוק.

בגלל שאתה לא אובייקטיבי.

אני לא יודע בן כמה אתה אבל אני אנחש שהחוק של שני האנשים כבר לא חל עליך. בגלל זה אתה חושב בצורה קצת שונה מהאנשים שפתחו את העצומה הזאת.

בכל מקרה, הסיבות הללו לגיטימיות ביותר. והן גם נכונות וקורות הרבה, מהנסיון האישי שלי.

פורסם

1) לא נראה לי שיבטלו את החוק הזה, גם אם יהיו מספיק חתימות. תראו את התאונה שהייתה לא מזמן. לא מעניינים אותם(המחוקקים בכנסת) הסיבות לתאונה, אלא איך לגרום לפחות פצועים. הנהג הסיע יותר אנשים ממה שהוא היה צריך, ואכן יותר אנשים נפצעו. אם הם היו מתפצלים ל-2 מכוניות, ורק מכונית אחת הייתה עושה תאונה, הרי שפחות אנשים יפצעו.

2) נהגים אמורים לדעת להסתדר עם מספר מכוניות בכביש.

3) אם אתם מתכננים לא לשתות, אל תשתו. זו לא בעיה של אף אחד אחר שאתם לא יכולים לשלוט בעצמכם.

ד.א. אני גם לא חושב שהחוק הזה אמור להתקיים, מכיוון שהוא פוגע באלה ללא הרשיון.

פורסם
  • מחבר

יש יותר מכוניות על הכביש ולכן כן יהיה יותר תאונות.

אם יש 4 אנשים הם יקחו 2 מכוניות ולא אחת.

בוא נגיד שממוצע התאונות ל-1000 מכוניות הוא 10 תאונות.

אז אם יהיו 1200 מכוניות הממצוע יהיה 12.

ככל שיש יותר מכוניות על הכביש כך יש יותר תאונות והוק הזה גורם ליותר מכוניות על הכביש.

לא נראה לי שיבטלו את החוק הזה, גם אם יהיו מספיק חתימות. תראו את התאונה שהייתה לא מזמן. לא מעניינים אותם הסיבות לתאונה, אלא איך לגרום לפחות פצועים. הנהג הסיע יותר אנשים ממה שהוא היה צריך, ואכן יותר אנשים נפצעו. אם הם היו מתפצלים ל-2 מכוניות, ורק מכונית אחת הייתה עושה תאונה, הרי שפחות אנשים יפצעו.

1.11.06 יש דיון לביטול החוק. אנחנו יכולים להשפיע!

פורסם

בגיל הזה של נהג חדש בדרך כלל זה יהיה אדם שעבר טסט וחבריו לא, לכן לא יהיו יותר מכוניות.

דבר שני אם שני אנשים עברו טסט כל אחד שיש לו רשיון יבוא באותו שלו\של הוריו בגלל ההתלהבות לנהיגה ולכן כל מי שיש לו רשיו ירצה לנהוג בכל זאת ולכן שוב לא יהיו יור מכוניות.. לפחות לא בסדר גודל שאתה מציג.

יהיו פחות אנשים ברכב עם נהג לא מנוסה ויותר מוניות.

פורסם

Death to the inventor of internet petitions.

פורסם
  • מחבר

איך אתה יודע מה קורה אם אתה לא נהג חדש?

אצל הנהגים החדשים, שמעדיפים בד"כ לשתות שהם מבלים, רוצים כמה שפחות נהגים על אלו שלא שותים.

החוק הזה מגביל את הנהגים לקחת שתי מכוניות ולא 1.

ואל תשכח שאנחנו לא מדברים רק על גיל 17 שרק לבודדים בי"א יש רישיון, גם בי"ב שלרוב האנשים יש רישיון, לא בודדים, ורובם מעדיפים לשתות מאשר לנהוג.

פורסם

חוק מעפן ! שגם הכשיל אותי בתאוריה!

פורסם

יופי.

4 שיכורים ברכב ונהג ללא נסיון. נהדר. גם ככה הריכוז שלו בתחת וכך גם הנסיון שלו הוא צריך עוד 4 ששתו שיבלבלו לו במוח....

(אם נלך לפי הראש שלך.)

פורסם

חוק מעפן ! שגם הכשיל אותי בתאוריה!

או להסתכל בצורה שונה ---> נכשלתי בתאוריה = לא הייתי מוכן = חיי ניצלו... את ההמשך תבין לבד.

פורסם

חחחחח איזה כיף שאני כבר מזמן לא נהג חדש ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים