עבור לתוכן

TWINX2048-3200C2PT -שני מקלות של 1 גיגה כל אחד

Featured Replies

פורסם

שלום חברים,

ראשית תודה על העזרה הקודמת, אני מעריך כל מילה.

שנית, אני יצרתי קשר עם חברת CORSAIR ונאמר לי שצריך לשלוח להם לארה"ב לשם החלפקת המוצר כחלק מהאחריות לכל החיים (המוצר נקנה שם בארהב).

בקיצור שאלתי היא איך כדאי לשלוח

ב חברת UPS, שואלים אם הוא עולה על 100$ ערך המשלוח, אמרתי כן זה 201$ שוויו היום בחנות בארהב, אז אמרו אוקי אז צריך להוסיף למחיר המשלוחשהוא 30$ עוד כ-36$ מטעמי מכס. כך שיוצא 76$ סך הכל למשלוח הזה של שני סטיקים מסכנים שאני גם מפחד שהמכס בכלל יגנוב לי אותם.

חברת FEDX ביקשה אותו דבר.

בדואר שלנו EMS עולה 58 ללא כל קשר לתוכלת החבילה כך נאמר באתר שלהם. נשמע מפתה...אם המוצר באמת מגיע ליעד במחיר כזה.

שאלתי מה דעתכם? איך הכי כדאי לעשות זואת מניסיונכם? האם בכלל זה נכון שאפשר לעשות גוביינה לחברת קורסאייר ובכלל איך הם משלמים על המשלוח חזרה....אף אחד לא ביקש ממני כסף.

ושנית, האם יכול להיות מצב שהמכס יקחו את המוצר ואז יגידו מה פתאום בארץ הוא עולה 450$ (1980 לפי KSP) ואז יחרימו לי אותו ?

להזכיר: קניתי אותו בארהב ב 198$ לפני כחודשיים בNEWEGG.

ביי חברים

פורסם

יש להם יבואן בארץ ? נסה לבדוק אם הוא מוכן לטפל בזה (גם ככה הוא עושה RMA כשצריך מולם) תמורת סכום מסויים...

פורסם

במובן מסוים , קנייה בחו"ל זה בעצם לקבל הנחה על קניית המוצר ללא אחריות

פורסם

במובן מסוים , קנייה בחו"ל זה בעצם לקבל הנחה על קניית המוצר ללא אחריות

אכן, ובמחירים בחו"ל, עדיף פשוט לקנות כבר ישר עוד אחד מאשר להתעסק עם זה (וזה עדיין יותר זול מבארץ בשביל אחד).

פורסם
  • מחבר

אני מתחנן חברים, נסו לענות לשאלתי ולא לדברים אחרים.

הדברים האחרים חשובים אבל לא עוזרים לי לביצוע המשימה.

"האם בכלל זה נכון שאפשר לעשות גוביינה לחברת קורסאייר ובכלל איך הם משלמים על המשלוח חזרה....אף אחד לא ביקש ממני כסף.

ושנית, האם יכול להיות מצב שהמכס יקחו את המוצר ואז יגידו מה פתאום בארץ הוא עולה 450$ (1980 לפי KSP) ואז יחרימו לי אותו ?

"

תודה רבה לכל אלה שהגיבו אני מעריך

אוהד

פורסם

תנסה לשאול את היבואן, אין לך מה להפסיד.

אין לי תשובה בקשר לשאר השאלות, אתה יכול לשאול את CORSAIR.

פורסם
  • מחבר

קורסאייר אמרו שאין שום אופן להחליף דרך ישראל

אלא רק על ידי שליחה אליהם בקליפורניה.

אוהד

פורסם

שלח דרך הדואר -אין מה לפחד

שלחתי דרכם דברים הרבה יותר יקרים כולל כסף מזומן עד היום לא הייתה לי שום בעיה

ד"א שאלת איך תקבל את זה חזרה ?

מקובל במקרים כאלו לשים צק במעטפה לכסות על המשלוח חזרה אבל צריך לברר קודם....

פורסם

אני בספק שלמישהו פה יש ניסיון לעשות משהו כמו שעשית, אבל אשמח אם תעדכן במה עשית ואיך הלך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים